zambesc.com RSS Feed

Cu mortu pe messenger

Am o cunostiinta caruia probabil i-a murit cineva apropiat. Matusa, bunica, poate o vecina, habar nu am cine. Insa ce s-a gandit, sa puna la avatar o poza cu mumia. straight face
Cu mortul pe messenger
Prima data cand m-am uitat nu imi dadeam seama ce vrea sa reprezinte poza. Cand am realizat la ce ma uit m-a cuprins un sentiment de scarba si imediat am contat persoana, spunandu-i sa schimbe poza in ceva mai normal. Mi-a raspuns ca imaginea asta o vrea la avatar si nu vede nimic dubios la ea.

Eu cred ca o sa am cosmaruri la noapte. rolling eyes

, ,
9 Comentarii
 1. Costica Senzational :

  A zis pe data de 15 septembrie, 2008

  ai prieteni foarte dubiosi. si eu ma gandeam ca ai mei sunt ciudati, care isi pun poze cu diverse ..organe le-as zice big grin

 2. Andrei :

  A zis pe data de 16 septembrie, 2008

  Presupun ca au si oferte de videochat big grin

 3. dan :

  A zis pe data de 16 septembrie, 2008

  Dorinta de a iesi in evidenta pare sa depaseasca orice bariere. Asta n-ar fi neaparat rau dar problema e ca majoritatea nu ies in evidenta cu ceva nou/atractiv/comic/de bun gust/ etc, ies in evidenta prin prostie si prost gust!
  … astia suntem noi, poporul

 4. Alex :

  A zis pe data de 16 septembrie, 2008

  scarbos? nu. Dar lipsit de orice urma de decenta da. Tare as vrea sa-ti vad cunostinta fotografiata atunci cand va trece in alta lume, sau cand suferinta il doboara, postat pe toate siturile mai mult sau mai putin mizere. Cu o moarte suntem datori cu totii si nu ar trebui sa abuzam de cei care au pasit in lumea ei. Daca nu mai putem vorbi nu inseamna ca si suntem de acord cu ceea ce ni se intampla.

 5. Alina :

  A zis pe data de 17 septembrie, 2008

  e horror!! am si visat-o azi-noapte laughing

 6. rosablu :

  A zis pe data de 17 septembrie, 2008

  Ciudat… straight face

 7. dana :

  A zis pe data de 18 septembrie, 2008

  ce fatza are mortu’ laughing laughing lol..prietenu’ tau ii mai moolt decat ciudath…cred k a iubit nespus persoanna din poza dak ii poone poze peste tot!

 8. Andrei :

  A zis pe data de 18 septembrie, 2008

  De fapt o prietena se „lauda” cu un asemenea avatar. big grin

 9. Alex :

  A zis pe data de 19 septembrie, 2008

  Vai steaua ei.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*