Cu mortu pe messenger

Am o cunostiinta caruia probabil i-a murit cineva apropiat. Matusa, bunica, poate o vecina, habar nu am cine. Insa ce s-a gandit, sa puna la avatar o poza cu mumia. 😐
Cu mortul pe messenger
Prima data cand m-am uitat nu imi dadeam seama ce vrea sa reprezinte poza. Cand am realizat la ce ma uit m-a cuprins un sentiment de scarba si imediat am contat persoana, spunandu-i sa schimbe poza in ceva mai normal. Mi-a raspuns ca imaginea asta o vrea la avatar si nu vede nimic dubios la ea.

Eu cred ca o sa am cosmaruri la noapte. 8-|

9 comments

  1. ai prieteni foarte dubiosi. si eu ma gandeam ca ai mei sunt ciudati, care isi pun poze cu diverse ..organe le-as zice 😀

  2. Dorinta de a iesi in evidenta pare sa depaseasca orice bariere. Asta n-ar fi neaparat rau dar problema e ca majoritatea nu ies in evidenta cu ceva nou/atractiv/comic/de bun gust/ etc, ies in evidenta prin prostie si prost gust!
    … astia suntem noi, poporul

  3. scarbos? nu. Dar lipsit de orice urma de decenta da. Tare as vrea sa-ti vad cunostinta fotografiata atunci cand va trece in alta lume, sau cand suferinta il doboara, postat pe toate siturile mai mult sau mai putin mizere. Cu o moarte suntem datori cu totii si nu ar trebui sa abuzam de cei care au pasit in lumea ei. Daca nu mai putem vorbi nu inseamna ca si suntem de acord cu ceea ce ni se intampla.

  4. ce fatza are mortu’ :)) :)) lol..prietenu’ tau ii mai moolt decat ciudath…cred k a iubit nespus persoanna din poza dak ii poone poze peste tot!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.