Sfarsitul lumii vine mai devreme

Nu este un titlu de film ci doar o constatare proprie. Stiu ca multa lume tremura cand aude de acest subiect, insa si mai multa lume se amuza. Eu sunt din a doua categorie, dar incetul cu incetul am inceput sa le dau oarece dreptate celor care asteapta sfarsitul lumii. Pana la urma cei care asteapta sfarsitul au si ceva dreptate, lumea noastra se termina pentru unii din noi. De cand a inceput isteria acestui subiect, pentru multi pamanteni ciclul vietii s-a incheat, au murit foarte multi.

Pentru altii s-a incheat modelul de viata dus, de exemplu o gramada de deputati, senatori…nu mai au aceasta functie….Altii au divortat, despartit… Deci ,, Sfarsitul Lumii ‘’ exista :-), insa vine mai devreme din punctul nostru de vedere, si foarte important nu vine pentru fiecare in aceasi zi, in acelasi an.

Nu va stresati, dupa fiecare apus urmeaza un rasarit, iar cel ce urmeaza tot timpul e mai frumos decat cel ce tocmai a apus.

5 comments

  1. Exact,depinde doar din ce punct de vedere vorbim.
    In alta ordine de idei, asteptam si vedem, dar fara sa devenim paranoici. Ma deranjeaza ca vad la stiri indemnuri catre populatie pentru a achizitiona hrana…pff…DEZINFORMARE. Multumim pentru articol, era nevoie sa citim si altceva, prea ia toata lumea in serios povestea asta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.