Prin Timisoara calatoria cu tramvaiul e gratuita

Suna bine: transport in comun gratuit, dar e voarba doar de astazi, asa ca o scuza din partea primariei pentru zapada de pe drumuri. Pana la urma e o decizie buna, insa cu pic de miros sau mai degraba raspuns la alegeri, un fel de ,, multumesc ”. Asteptam si altele, de genul :

– taxe mai mici
– desfiintarea inutilei Politii Locale
– parcare gratuita
– un primar mai temperat, fara istericale..:)
– evacuarea rromilor din casele dobandite ilegal…etc.

15 comments

  1. Roxana : @

    daca ai aboament nu e valabil, iti trebuie si un bilet….., glumesc…. :).. Oferta e pentru cei care circula cu masina, in ideea ca vor lasa masina in parcare pana se dezapezeste.

  2. Sa inteleg ca astazi nu mai este de actualitate? Ce pacat, parca-i mult mai bine cu transportul in comun decat sa ramai inzapezit.

  3. Mi se pare un gest foarte frumos din partea lor. Partea doua ca asteapta ceva in schimb…dar haideti mai intai sa ne bucuram de transportul gratuit. Va urez o zi buna !

  4. Macar a avut bunul simt sa isi asume raspunderea.. si sa amelioreze putin pagubele suferite de cetateni…spre deosebire de alte locuri

  5. Trecerea de la masina proprie la transportul in comun e ca si cand te-ai intoarce la lampa cu petrol. E si comoditate dar nici cu transportul in comun nu mi-e rusine..

  6. O initiativa foarte buna mai rar intalnita. in Bucuresti poti merge si gratis daca te pricepi la depistarea controlorilor…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.