Serviciul ideal de gazduire

Urmatorul articol este pentru un concurs. Un concurs in care trebuie sa povestesti despre servicul ideal de gazduire pentru blog.
Momentan blogul meu e gazduit la RedHost si pot spune ca sunt foarte multumit de servicile oferite, de pret si in general de facilitatile oferite de hosting. Dar evident ca se poate si mai bine.

Pe scurt: am platit aproximativ 200 de lei (pe an) pentru 650 MB spatiu si 35000 MB trafic + alte chestii care sunt standard. Acum, vad ca ofera trafic necontorizat pentru orice pachet de gazduire, poate m-au „upgradat” si pe mine.

Acum, care ar fi servicul ideal, tot in banii astia. De unele am nevoie, de altele e bine sa le am acolo. Preventiv.
Spatiu: 1000 MB (minim)
Trafic: necontorizat
Minim o baza de date MySQL
Posibilitatea si suport pentru a-mi configura domeniul cu Google Apps (de cand am descoperit serviciul asta numai la ei apelez cand e vorba de email)
Posibilitatea de a trimite un numar foarte mare (preferabil nelimitat) de emailuri pe ora. Pentru ca atunci cand cineva lasa un comentariu pe blog, toti cei care sunt abonati la acel articol primesc instiintare. E, momentan, institnarea nu ajunge la toata lumea deoarece e o limita de 250 de emailuri (cred) pe ora. Deci as vrea sa am nelimitat. Macar de la contul setat sa trimita instiintarile
Gazduirea sa fie in Romania
IP dedicat ar fi de vis
Atunci cand depasesc resursele (procesor, chestii) sa ma avertizeze si eventual sa ma si ajute in a depana blogul pentru a consuma resurse putine. Nu sa ma trezesc ca il inchid.
Suport tehnic printr-un program de chat (prin email e greu sa explic, sa primesc raspuns, sa explic din nou si tot asa)
Receptivitatea de a instala diverse module, chestii, smecherii in apache. Mai citesc si eu pe net diverse, evident pentru a optimiza blogul, si descopar ca daca vreau sa aplic si eu trebuie sa am acces la nu stiu ce modul. Eventual daca, macar asa, de 2 ori pe luna, as putea sa ii contactez pentru a adauga una sau alta direct in httpd (evident, daca ce vreau eu sa aduag e ok din punct de vedere tehnic)
Proactivitate pentru a preveni diverse atacuri asupra blogului

Cam atat pentru moment. Adevarul e ca posibil sa mai fie chestii pe care le-as dori, dar momentan doar astea imi vin in minte.

5 comments

  1. Cel mai important pentru mine este suportul tehnic, in rest pot sa-mi ofere ei fara numar, fara numar, fara numar… platesc 12 euro/luna + TVA si am parte de tot respectul… nu de blog este vorba ca el nu are nevoie de atat de multe resurse…

  2. Fiind vorba de wordpress reusesc sa ma descurc singur (la partea tehnica) asa ca pana acum nu prea am apelat la suport.
    Plus ca as prefera ceva „live”, prin email nu imi place.
    Dar cateva lucruri tot imi lipsesc, si pe alea le-am trecut mai sus.

  3. Nu la partea de ce pui pe server ma refer cand spun suport tehnic, sunt alte chestii mai sensibile care atunci cand te lovesc daca nu esti ajutat… se duce treaba pe apa sambetei…

  4. Pingback: Cine a castigat gazduire web pana in 2015 « Blog de gazduire

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.