O luna cu eGazda

De o luna si ceva m-am mutat cu blogul iar momentan sunt gazduit de eGazda. Cateva impresii, pana acum.

Prima si singura data cand mi-a cazut blogul

De cand am eu blogul, adica din martie 2008, nu prea am avut probleme cu el. Ceea ce e de bine. Si ceea ce imi doresc si in continuare. O singura data am avut insa probleme, legat de gazduire.

M-am mutat cu blogul

Daca tot am castigat un pachet de gazduire, care a fost si activat intre timp, am zis sa fac o proba, sa vad daca se observa vreo diferenta. Pana acum eram gazduit la Redhost insa nu am de ce sa ma plang. Singura chestie era ca pachetul meu de gazduire avea un IP de Germania. Iar acum s-a ivit ocazia perfecta sa fac un test.

Cat dureaza sa activezi un cont de gazduire ?

Luni am aflat ca am castigat un pachet de gazduire web pana in 2015. Eram fericit. Premiul in sine nu era super mega extra valoros. Mai ales ca momentan sunt foarte multumit de pachetul de gazduire pe care il am. Si nici nu ma costa mult. Dar na, cand castigi ceva, esti fericit. Chiar eram tentat sa imi mut blogul pentru a vedea cum se misca acolo. Eram.

Serviciul ideal de gazduire

Urmatorul articol este pentru un concurs. Un concurs in care trebuie sa povestesti despre servicul ideal de gazduire pentru blog. Momentan blogul meu e gazduit la RedHost si pot spune ca sunt foarte multumit de servicile oferite, de pret si in general de facilitatile oferite de hosting. Dar evident ca se poate si mai bine.

Acest blog este gazduit de Redhost

Cum tot se apropie data la care trebuie sa reinnoiesc gazduirea/domeniul mi-am dat seama ca nu am povestit inca nimic despre locul unde este gazduit blogul meu: redhost.ro

Despre domeniu, gazduire, site

De cand m-am oferit sa realizez siteuri gratis, am fost contactat de diverse persoane care doreau sa aibe un site. Si am realizat ca nu toata lumea are cunostiinte tehnice pentru a sti ce e ala un domeniu, un pachet de gazduire, un site. Omul cand citeste „site gratis”, se asteapta sa apara siteul pe internet fara ca el sa nu plateasca nimic. Ceea ce, din pacate, nu corespunde cu…