Sergiu Nicolaescu nu a murit

Nu stiu ce reprezinta Sergiu Nicolaescu pentru voi, insa pentru mine inseamna foarte mult. De fapt inseamna cinematografia romaneasca, poate de aceea in copilarie imi doaream sa ma fac actor. Insa nu a fost sa fie. Maestrul Sergiu Nicolaescu nu a murit, a facut doar un pas inaintea noastra, nu are cum sa moara. Cum nici Eminescu sau Creanga nu au murit vreodata, sunt undeva acolo impreuna cu Dinica, Jean Constantin si altii.


Foto : Facebook

Intr-adevar sunt unii care au murit insa nu si-au dat seama, cum ar fi Iliescu de exemplu. Moartea nu are nici o putere asupra sufletelor noastre, noi decidem cine a murit si cine nu. Pentru romani Sergiu Nicolaescu nu a murit si nici nu va muri, va trai vesnic pentru mine si pentru altii care l-au stimat si respectat pentru ceea ce a facut pentru noi.

11 comments

  1. Sergiu Nicolaescu a fost un om de exceptie din toate punctele de vedere. Mereu va ramane printre noi, mereu filmele lui vor ramane in viata si multe lucruri bune care au fost realizate de el. Dumnezeu sa il odihneasca in pace !

  2. DA, o somitate in materie de cinematografie, un om foarte exigent si desciplinat, un om care a stiut cum va arata finalul filumului inca din faza de proiect…datorita lui avem o istoria transpusa in filme, sau ma rog, o parte din ea….imi pare rau, condoleante familiei! Dumnezeu sa il odihneasca in pace !

  3. Va trai prin filmele sale indiferent daca unii sustin ca sunt proaste sau altii bune.Pelicula de vinilin va dainui.

  4. Pacat ca a diparut o stea a cinematografiei si filmului romanesc, si mai rau este ca nu e singura care a diparut in ultimii ani, iar de nascut se nasc asa de greu …

  5. Un subiect interesant, care are capacitatea de a atrage lumea indiferent cum este tratat ! ­čÖé

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.