zambesc.com RSS Feed

Se vor plati anunturile pe Tocmai.ro ?

Rasfoind astazi internetul am dat peste site-ul de anunturi Tocmai.ro. Nimic schimbat la prima vedere. Doar undeva in stanga un mesaj micut cu oarece modificari. Am intrat pe pagina respectiva unde textul ii instiinteaza pe utilizatori ca urmeaza modificari si din aceasta cauza nu se mai preiau anunturi promovate. Si sincer m-am gandit automat ca se va trece la plata majoritatii anunturilor, si de obicei primul instinct mi se confirma mai tot timpul happy . Cu alte cuvinte nu este oficial insa eu personal sunt convins 100% ca vor urma oarece taxe la postarea anunturilor pe site-ul Tocmai. Este de asteptat, din ce am inteles investitiile in promovare au fost fantastice.

Sa vedem ce va face Olx, va profita de situatie sa creasca traficul, s-au va profita la fel de cei care vor sa posteze anunturi. Poate asa se va ridica si un al treilea jucator. Nu de alta dar cred ca inca nu suntem ,,pregatiti” pentru anunturi platite pe net. Cineva va trebui sa plateasca batalia intre Olx si Tocmai, dar personal nu vad vizitatorul sa faca acest lucru in acest moment.

, , ,
6 Comentarii
 1. Marius Cucu :

  A zis pe data de 4 martie, 2015

  Pai olx si tocmai nu sunt acelasi brand acum?! happy

 2. dePop :

  A zis pe data de 4 martie, 2015

  De cand ? Nu am auzit, acum 4-5 luni era fiecare pe cont propriu si cu proprietari in tari diferite.

 3. Daniel :

  A zis pe data de 4 martie, 2015

  Probabil ca o sa apara si un al treilea concurent, cat despre plata unui anunt ar trebui sa se impuna pentru ca sunt si foarte multe anunturi aberante pe acolo, se mai filtreaza oarecum!

 4. dePop :

  A zis pe data de 4 martie, 2015

  Marius Cucu @ Are dreptate se pare ca de cateva saptamani ambele site-uri au acelas proprietar, asta inseamna control aproape deplin …Si evident vor aparea si costuri pentru cei ce folosesc acest serviciu. Probabil vor incepe lejer cu zonele unde se invart bani ( imobiliare, auto, etc. ) Iar in final va fi mai tot pe bani. Asteptam al treilea jucator happy.

 5. Mircea :

  A zis pe data de 4 martie, 2015

  Era clar ca se va ajunge la bani, probabil se vor reduce drastic numărul de anunțuri. Sau poate vor găsi o formula de plata doar daca vinzi , gen okazzi.

 6. nexx :

  A zis pe data de 8 martie, 2015

  poate o sa se ajuga candva si la o plata a anuntului.. poate au castig din transportul prin curier. sau poate o sa raman gratuite. vom vedea/


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*