zambesc.com RSS Feed

Romexpo – Targuri si expozitii tot mai slabe

In ciuda faptului ca Romexpo de ceva timp a dat in folosinta spatii pentru expozanti la nivel european, targurile sunt tot mai prost organizate. Cine e de vina ? Pai mai multe institutii, ca doar organizarea se face in ,, grup” de cele mai multe ori.

Daca ar fi sa analizam cateva evenimente, diferenta e colosala intre ce era acum ceva timp, si acum de cand cu noua ,, strategie”. De exemplu Construct-Ambient Expo, care acum cativa ani aducea in capitala patru, cinci expozanti pe o nisa. La ultima editie, daca era un reprezentant, ce mai, pustiu. Probabil un 20-30% fata de evenimentul trecut. De ce ? Pai e foarte simplu, in toamna la BIFE s-au ,, ars” mai toti expozanti. Promovarea ,, palida” si pretul mare la intrare a facut ca vizitatorii sa nu prea calce pragul Romexpo.

Multi au crezut ca a fost o lectie pentru organizatori, dar nu a fost asa. ,, Strategia ” continua, nu m-ar mira ca in viitor noile spatii de la Romexpo sa fie folosit doar o data pe an, de revelion. Si eventual cate o nunta, ca sa nu mai intinda unii corturile traditionale in strada.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*