Romexpo – Targuri si expozitii tot mai slabe

In ciuda faptului ca Romexpo de ceva timp a dat in folosinta spatii pentru expozanti la nivel european, targurile sunt tot mai prost organizate. Cine e de vina ? Pai mai multe institutii, ca doar organizarea se face in ,, grup” de cele mai multe ori.

Daca ar fi sa analizam cateva evenimente, diferenta e colosala intre ce era acum ceva timp, si acum de cand cu noua ,, strategie”. De exemplu Construct-Ambient Expo, care acum cativa ani aducea in capitala patru, cinci expozanti pe o nisa. La ultima editie, daca era un reprezentant, ce mai, pustiu. Probabil un 20-30% fata de evenimentul trecut. De ce ? Pai e foarte simplu, in toamna la BIFE s-au ,, ars” mai toti expozanti. Promovarea ,, palida” si pretul mare la intrare a facut ca vizitatorii sa nu prea calce pragul Romexpo.

Multi au crezut ca a fost o lectie pentru organizatori, dar nu a fost asa. ,, Strategia ” continua, nu m-ar mira ca in viitor noile spatii de la Romexpo sa fie folosit doar o data pe an, de revelion. Si eventual cate o nunta, ca sa nu mai intinda unii corturile traditionale in strada.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.