zambesc.com RSS Feed

Shaormeria Baneasa merge pe patrunjel

Nu am mai mancat shaorma de ceva vreme, cel putin vreo 3-4 ani, daca nu mai bine. Acum cateva zile ,, obligat” de imprejurari m-am delectat cu un meniu la Shaormeria Baneasa. Nu am luata chiar una cu de toate, ci una fara ceapa si usturoi. Gustoasa, nimic de zis..Dar la un moment dat am dat peste ceva care nu isi avea locul in ,, clatita”….Patrunjel, da, celebra verdeata care navigheaza in oala cu supa.

Sincer gustul nu m-a dat pe spate, ba chiar mi s-a parut ca nuca in perete. Nu stiu cine a cerut, sau cere patrunjel in shaorma, eu unul prefer un fir de par. Nu am nimic cu patrunjelul, dar locul lui e in supa si cam atat. O mai fi si alte exceptii, dar in shaorma sigur nu are ce cauta. In concluzie anuntati baietii care taie si spanzura in materie de shaorma daca vreti cu patrunjel sau nu, altfel acesta vine la pachet cu restu. Ca doar de asta ii zice cu ,, de toate ”.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*