Romania turistica si nucleara

In curand vom deveni una din cele mai mari atractii ale lumii, ce Disneyland sau Hawai, la Cernavoda toti turistii lumii vor face coada pentru a vizita Centrala Nucleara. Asta e parerea celor care pastoresc acest obiectiv. Ma intreb cine ar vrea sa vada niste cladiri vechi si cenusii ?..Poate s-ar gasi cativa curiosi, insa cine ar vrea sa viziteze un depozit plin cu deseuri radioactive, adica haine, unelte, etc…Cu alte cuvinte pantofi, chiloti, coada de lopata sau mai stiu eu ce.

Eu cred totusi ca ,, stapanii” acestei locatii confunda pe cautatorii de fier vechi cu potentialii turisti, sau pana la urma isi fac efectul radiatiile. Pentru ca planurile prezentate la Tv, nu prea par a fi din partea unei persoane sanatoase. Adica o terasa pe un deal cu vedere inspre Centrala Nucleara, nu stiu cine ar fi curios sa priveasca niste betoane. Hai sa zicem ca vizitarea in interiorul Centralei ar avea ceva clienti, mai un sot care vrea sa scape de nevasta si ii cumpara un bilet, sau invers. Ba Guvernul in lipsa de fonduri pentru plata pensiilor mai taie din pensionari, adica in loc sa ii trimita la bai de namol, ii trimite la radiatii….asa mai scad cheltuielile.

E si asta o nisa turistica, daca ne promovam bine in lumea intreaga sigur se vor gasi clienti. Propun pentru inceput un sejur gratuit pentru toti politicienii pe care ii avem, asa ca un cadou din partea tuturor romanilor.

7 comments

  1. Daniel@
    Costi @

    E singura solutie sa scapam de ei, dupa cateva cure cu radiatii nu o sa mai aibe nevoie de banii si alte cele.

  2. Pericol de radiatii nu exista. Banuiesc ca fiecare turist ar primi un radiometru sau un detector portabil de materiale radioactive emitatoare de radiatii. Am vizitat institutul de atomica si la intrare am primit un astfel de aparat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.