Radar pasaj centura Lugoj , sau cascheta dilie

Se ia o bucata curba periculoasa, neaparat pe un pasaj cu o singura banda pe sens si se amplaseaza un radar. Nu e vreun proiect imaginar a unui aspirant la postul de politist, care nu a reusit la bac. Ci e vorba de un echipaj de la politia rutiera care s-a parcat cu masina pe pasajul care accede pe centura orasului Lugoj dinspre Timisoara. Dupa cum se poate vedea si in pozele de mai jos, avem un echipaj de politie care opreste masinile aproape de varful podului, intr-o curba. Practic in zona in care vizibilitatea este aproape de zero, iar ceilalti participanti la trafic trebuie sa intre pe contrasens pentru a depasi masinile oprite.

radar pe podradar pod lugoj

Cand am trecut eu pe acolo aveau doua autoturisme oprite, ce ar fi fost daca aveau doua tiruri ? Probabil domnii de la rutiera nu au nicio legatura cu sloganul politiei ; ,, Siguranta si Incredere”. Ma intreb cata siguranta are un sofer sa depaseasca pe un pod intr-o curba, avand in vedere ca cel din sens opus nu il vede, circula cu 90 la ora, locul este in panta, curba,etc. Iar cat priveste increderea, pai nici aici nu stam bine, nu prea as avea incredere sa opresc pe un pod si intr-o curba, chiar daca cel care da din aripi are cascheta.

In fine poate politistii in cauza sunt incepatori. Sau poate au fost transferati de la Politia Locala. Greu de spus, un lucru ma pune pe ganduri: oare domnii cu cascheta au toti permis de conducere ?

3 comments

  1. Unde se termina logica începe poliția. Acum ceva timp niște capete luminate de la poliție au făcut un filtru pe autostrada Timisoara – Arad…:)…deștepți oamenii din poliție.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.