zambesc.com RSS Feed

Quarantine, un film de groaza bunicel

Nu sunt eu un mare fan al filmelor de groaza, dar cum ieri am dat peste Quarantine, mi-am adus aminte ca acum ceva timp imi propusesem sa il vad. Asa ca am asteptat sa se faca noapte, ca sa fie si atmosfera potrivita, si am dat PLAY. hypnotized

Si a fost destul de interesant. Povestea e destul de simpluta, insa modul in care e realizat filmul (din perspectiva unui cameraman), imagini destul de socante si realiste, momentele de groaza care te fac sa iti tresara inima au, facut sa iasa un film de groaza destul de bun.

, , , ,
5 Comentarii
 1. maya :

  A zis pe data de 10 iulie, 2009

  hmmmm…te sperii usor deci big grin
  iti recomand dead silence

 2. Bogdan :

  A zis pe data de 10 iulie, 2009

  Slabut… o clona destul de palida a lui The Blair Witch Project

 3. AlexG :

  A zis pe data de 11 iulie, 2009

  Este o clona a lui REC .Daca se foloseste de camerashake nu inseamna ca e clona de blair witch .Asa poti sa zici si de Cloverfield?

 4. Andrei :

  A zis pe data de 11 iulie, 2009

  Clona, neclona, mie mi-a placut. tongue

 5. REC 2 | Zambesc :

  A zis pe data de 27 februarie, 2010

  […] 2 Scris de Andrei Dutu in data de 27 Februarie, 2010 Nu am vazut prima parte, am vazut doar Quarantine. Care de fapt este o copie fidela. In engleza. Asa ca stiam la ce sa ma astept in REC […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*