Prostie, tampenie si toate cele

Inca din copilarie mai toti avem poze care ne amintesc de anumite perioade fericite, prima serbare, primul carnaval. In toate aceste imagini suntem imbracati in costum special sau stam alaturi de cineva special, Mos Craciun sau poate chiar un animalut mai mult sau mai putin exotic. Toate acestea sunt acceptabile si peste ani ne fac sa calatorim in timp pentru a simti fiorul unor emotii poate uitate.

Oricat as incerca sa inteleg poporul libian tot nu reusesc..de ce sa faci poze cu Gaddafi mort ?……de ce sa il expui intr-un mall ? Ne consideram o lume moderna si cu totul diferita de ceea ce era in trecut, insa uneori sub acea crusta subtire numita obraz salasluiesc fete de monstrii. Ce vor face cu pozele cei care au stat la coada sa se pozeze ?..Le vor pastra in portofel, inramate pe un perete al sufrageriei sau poate in albumul de familie alaturi de pozele de la aniversari ?
Daca maine ar veni sfarsitul lumii as intelege de ce …..

12 comments

  1. Dap asta cu expunerea fotografiilor in mall….mi se pare lipista de omenie…..pt ca totusi e un om mort….si trebuie tratat ca atare!

  2. @ lucian :

    Nu ai inteles nu e vorba de fotografii, eu ma refeream la faptul ca au expus cadavrul la mall iar lumea statea la coada sa faca poze cu ceea mai ramas din Gaddafi

  3. Ideea este ca acum sunt foarte fericiti si dupa ce vor trece cativa ani isi voi da seama de ce greseala au facut.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.