Produse de calitate pe care le putem gasi in magazinul Zenon

WS840220

Cu o mare varietate de produse in stoc, magazinul Zenon ne pune la dispozitie tot ceea ce am avea nevoie pentru a organiza in mod corect si eficient, la un pret foarte accesibil, un spatiu de lucru, fie ca vorbim despre o firma, un birou de acasa, o scoala sau orice alt spatiu de birotica. Prin clasificarea simpla a acestora, putem gasi usor ceea ce am avea nevoie astfel incat sa ne desfasuram eficient orice sarcina.

Produsele lor sunt potrivite pentru numeroase domenii de activitate, unele dintre acestea utile in atat de multe aplicatii, precum un cutter, ca poate fi folosit si in domeniul electric, si in cel de retail, de curierat, ambalare, aplicatii casnice si multe altele, unde ceva anume trebuie taiat rapid, usor si precis. In magazin acestea pot fi gasite in numeroase varietati, de modele si marimi. In multe magazine gasim cuttere si la seturi, ce contin instrumente cu lame de mai multe dimensiuni astfel incat sa avem mereu la indemana un cutter potrivit pentru fiecare situatie.

Este important ca aceste cuttere sa nu fie lasate dupa utilizare cu lama scoasa si mai ales la indemana copiilor, fiind foarte ascutite iar taieturile provocand multa durere, usturime si sangerare abundenta dar fiind faptul ca avem de-a face cu lame nu doar ascutite dar si subtiri. Manevrate insa de cei cu experienta si care sunt foarte atenti, acestea reprezinta echipamenete perfecte pentru a realiza mai rapid anumite sarcini.

In alegerea unuia sau a mai multor cuttere, fie la bucata, fie la set, trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte precum sarcinile pentru care urmeaza sa il folosim, domeniile de activitate daca vorbim despre o firma, dimensiunile de care am avea nevoie, in functie de sarcinile pentru care dorim sa il sau le folosim, materialele din care este realizam manerul, acesta oferind o prindere mai buna in mana atunci cand taiem ceva anume, mai ales atunci cand exista umezeaza in zona de lucru. Conteaza si materialul din care este realizata lama. De origine metalica insa realizate din diverse aliaje, unele de slaba calitate care pot rugini sau pot fi afectate de umezeaza sau alte substante cu care pot intra in contact. De asemenea, calitatea metalului din care este realizata lama afecteaza si eficienta acesteia la taiere. Un metal mai bun va rezista mai mult in timp ce unul slab se va toci repede, necesitand inlocuirea cutter-ului. Si chiar daca nu au un un pret foarte mare, este totusi o pierdere de vreme sa achizitonam mereu noi instrumente.

tabla magnetica

Un alt produs, prezent in multe domenii si foarte util, ce se gaseste la Zenon intr-o mate varietate de dimensiuni, toate de cea mai buna calitate, este tabla magnetica. Aceasta indeplineste un rol multiplu, atat acela de a fi un spatiu de scris, mult mai usor si mai sanatos decat o tabla clasica, cu creta, cat si ca un simplu panou, unde pe suprafata magnetica pot fi lipite diverse obiecte, de la documente si pana la alte elemente de mici dimensiuni.

Prin faptul ca suprafata de lucru a unei astfel de table magnetice este tratata special pentru a fi rezistenta la zgarieturi, si daca lipim magneti sau alte elemente de ea in mod constant, calitatea scrierii nu va fi afectata in niciun fel, mai ales daca alegem si markere de calitate cu care sa scriem sau sa desenam. De asemenea, avand la dispozitie si bureti speciali, stergerea se va face usor, rapid si cel mai important, fara praft, atat de deranjant uneori in cazul cretei.

Principalul material din care partea interioara a tablei este realizata este MDF-ul, material lemnos foarte rezistent si in acelasi timp usor, facand ca intreaga tabla sa fie astfel usoara si usor de manevrat, mai ales acolo unde este vorba despre o tabla dubla rotativa, care ne pune la dispozitie doua spatii de lucru. Aceasta este amplasata pe un suport si poate fi rotita astfel incat sa putem accesa ambele fete. De asemenea, suportul poate avea roti si astfel poate fi mutata dintr-o locatie in alta fie pentru a o utiliza in mai multe sarcini, fie pentru depozitare cand nu este utilizata.

In cazul unei table pentru perete, cu o singura fata utila, aceasta are pana la 4 spatii pentru dibluri prin care sa fie instalata pe un perete sau o alta suprafata, rapid si usor. Tabla dispune in acest sens, in setul cumparat, si de elemente de acoperire a acestora si a altor aspecte, pentru a acoperi defectele inestetice.

Fiecare tabla vine ambalata intr-o folie de protectie ce poate fi dezlipita la dezambalare sau chiar si dupa montarea pe perete sau pe stativ, ce are rol de a oferi suprafetei de scris un grad de siguranta si mai mare. Se pot intampla multe accidente in timpul transportului dar si am montarii acesteia mai ales cand se lucreaza cu obiecte ascutite sau echipamente de dat gauri sau strangere suruburi si astfel, folia reprezinta un sistem de siguranta bun.

De la un model de tabla la altul, acestea pot avea diverse reduceri sau incluse in anumite oferte speciale, pot avea tavita pentru bureti si markere pe o anumita parte a tablei sau pe toata lungimea sa, pot veni la pachet si cu un set de markere si burete sau nu si asa mai departe. Alegerea trebuie facuta astfel incat tabla sa fie cat mai utila in spatiul in care am avea nevoie de ea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.