Printesa, cocosii si Regele Mihai

Stirile care prezinta necazurile printesei Irina le cunoaste toata lumea, totusi eu vin cu cateva noutati. Am reusit sa iau un interviu insusi Regelui Mihai, de fapt doar cu mine a dorit sa vorbeasca, a refuzat BBC-ul, CNN-ul, Protv-ul..a cerut Zambesc.com…Iata cum au decurs lucrurile:

Locul de intalnire a fost ales de Majestatea Sa Regele Mihai, un loc neutru, adica la McDonalds, ne-am intalnit, am comandat acelasi meniu, aripi de pui, cartofi prajiti si cola, pardon eu incerc sa ma las de cola asa ca am luat fanta. Regele nu a venit singur, ci cu un translator, m-a mirat acest lucru, adica eu stiam ca Regele Mihai stie romaneste. Mi s-a explicat ca alta e problema, Regele Mihai a fost pasionat in copilarie de gramofon asa de tare, incat a ajuns sa imite gramofonul si acum. Deci va vorbi romaneste, dar sunetul va fi similar cu cel a unui gramofon de prin 1900.

printesa Irina a Romaniei

Iata intrebarile si bineinteles raspunsurile:

Eu – ce ne puteti spune despre cele aparute in ultimele zile in presa cu referire la Printesa Irina ?

Regele – este o gresala, nimic nu e adevarat.

Eu – dar luptele cu cocosi nu au fost adevarate ?

Regele – nici vorba, Irina incerca sa imperecheze cocosii intre ei.

Eu – nu prea are sens ce spuneti ?!

Regele – are sens, fiica mea se pregatea pentru Master Chef si voia sa se prezinte cu o supa din cocos de cocos, asa ca a incercat sa cupleze doi cocosi, insa lighioanele s-au luat la bataie.

Eu – si pariurile pentru ce erau ?

Regele – alea nu erau pentru cocosi, fiica mea era cu sotul la un chef iar invitatii nu stiau care e printesa dintre ei, asa ca au facut pariu..Apropo as vrea sa dau un premiu pentru cititorii Zambesc.com, cel care recunoaste din pozele de mai sus care este Printesa Irina va primi premiu o portie de supa din cocos de cocos…nici eu nu o recunosc fara coroana..ha, ha..

Acesta a fost interviul cu Majestatea Sa Regele Mihai, asteptam noi vesti din America si de asemenea asteptam raspunsurile voastre la concursul lansat de insusi Majestatea Sa Regele Mihai.

One comment

  1. Ce sa ii faci, avem si noi cateva printese si alea arata de parca le-a vrajit cineva, sau mai degraba transformat in broaste..de restul nici nu se mai pune problema..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.