Primarul Timisoarei are glume in program

Palmierul sef, pardon cel mai mare sef al Timisoarei este un personaj care ne-a obisnuit cu diverse escapade facute de neuronul din dotare. Insa tocmai atunci cand ma gandeam ca nu mai are cu ce sa suprinda, domnul Robu vine in forta. Mai in gluma dupa altii, mai in serios dupa parerea mea. Domnul Robu a sugerat ca toti cei care au avut ceva de comentat cu referire la pasajul recent construit, sa nu foloseasca pasajul. Probabil multi o sa spuna ca e o gluma, da e gluma ca nu se poate altceva, insa cand cineva se gandeste la asa ceva, chiar si in gluma, eu nu as fi sigur ca persoana in cauza nu are oarece pitici la mansarda.

Pai daca domnul Robu era edil in perioada comunista ce ar fi facut ?

– Daca nu ti-ar fi placut palmierii, probabil ca Robu ti-ar fi taiat o ureche….Pentru colier, daca e pasionat de palmieri, nu m-ar mira sa se viseze mare sef de trib cu un colier de urechi la gat.

– Daca nu il votai la alegeri te-ar fi trimis la canal, asa sa iti vina mintea la cap.

– Cei care nu ar fi fost de acord cu deciziile sale, i-ar fi pus sa plateze toti muntii Carpati cu palmieri.

– Pe cei care s-ar fi opus pasajului, le-ar fi interzis sa circule pe drumurile publice, doar pe apa. Adica o parte din timisoreni ar fi circulat inot pe raul Bega.

Cum s-ar fi imbracat primarul Robu daca era dictator peste Timisoara ?

Pai cred ca ar fi avut doua variante de vestimentatie, una pentru ploaie si una pentru soare.

Cand ar fi plouat afara Robu ar fi fost imbracat intr-o piele de zebra si evident un colier din urechi la gat. Insotit in permanenta de cineva cu o frunza de palmier care sa il protejeze de ploaie. La cingatoare Robu ar fi avut in permanenta o drujba, asta in cazul in care da peste un pom autohton. Nu de alta dar trebuie sa faca loc palmierilor, si nu are cum daca nu taie pomii iesiti in cale.

Daca afara ar fi fost soare, atunci dictatorul Robu, ar fi fost vopsit blond cu breton, incaltat in niste cizme pana la genunchi si imbracat cu o fusta mini mulata pe corp.

Din fericire nu este dictatura, din nefericire Robu inca este primar la Timisoara.

One comment

  1. Din pacate nu e singurul in tara asta…dar sti ceva? intr-o zi toti vor plati…sunt incapatanat sa cred asta!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.