Premii Coca Cola

Vrei nu vrei, Coca Cola te premiaza sau cel putin asta promit campaniile publicitare. Astazi facand ordine prin bordul masinii am dat peste cateva dopuri ,, castigatoare” cel putin teoretic. La fiecare campanie Coca Cola raman cu aceste premii care de fapt nu am de unde sa le ridic.

La penultima campanie cea cu sticlele retro, desi mai erau 3 sapatamani in care se mai puteau ridica premiile….acestea nu erau de gasit. Am intrebat o vanzatoare de la un magazin daca au premii, aceasta mi-a raspuns ca nu mai au de mult si ca nici nu vor mai primi. Inclusiv ea a ramas cu dopuri,, castigatoare”.

Nu ma interesa in mod special continutul sticlelor cat sticlele, acestea fiind intr-adevar deosebite si apreciate de cei cu gusturi mai retro printre care ma numar si eu.
Ar fi frumos ca cei de la Coca Cola sa nu mai promita ceva daca acel ceva nu exista……..nu e prima data, practic la fiecare campanie se intampla la fel.

15 comments

 1. Nu esti singurul cu dopuri. Am avut si eu mai multe. Luna trecuta mi se pare, m-am dus la un magazin unde stiam ca se impart premii de alea si cand colo nu mai erau. Dar faza tare era ca nu mai dadeau sticle de alea dacat daca scria pe dop altceva. Si eu stiam ca promotia mai e valabila cel putin o saptamana. In fine, m-am dus la un alt magazin dar acolo au zis ca nu mai au si ca nu cred ca mai aduc. Si eu, pentru sticla caci cola nu prea beau. Extrem de rar.

 2. Pune un ou in coca-cola, lasa-l peste noapte si vezi ce se intampla! Nu sufar coca-cola…

 3. Nu stiu daca ma crezi, dar saptamana trecuta am mi-am luat o cola la 0,5 si pe capac scria „Premiu” . M-am dus imediat sa imi ridica sticla de 0,5 castigatoare, am deschis-o si pe aia si din nou „Premiu”.Am facut acelasi lucru si am mai castigat inca 2 sticle .

  Asta da noroc. Am cumparat o sticla de Cola si m-am ales cu 4 sticle in plus, o mica avere.

 4. O prietena a patit acelasi lucru cu Pepsi. Are un dop castigator si nu poate sa ridice premiul. Toti ii spun ca nu participa la promotie…

 5. Sa te uiti bine pe site, pentru ca au un pdf cu locatiile magazinelor care participa la concurs. La concursul trecut, m-am uitat pe el, am gasit 3 magazine din apropiere si la fiecare mi-au raspuns afirmativ, n-a fost unul care sa zica: nu, nu participam.

 6. Da asa am procedat si eu, in primele 2 saptamanii de la lansare a fost, ok existau si premiile , etc……………….dar spre final cu 3 saptamani inainte nu mai erau de gasit. Probabil premiile oferite teoretic nu sunt similare ca si numar cu cele existente fizic.

 7. Nu numai Coca Cola te premiaza in teorie,,, exista nenumarate concursuri si evenimente care uita sa ofere si materialul concret celui care si-a demonstrat anumite abilitati pentru a-l merita.

 8. La aia cu sticle de colecție era un pdf pe site-ul lor cu magazinele din care puteai ridica premiile… dar în mod bizar, nu prea făceau cunoscut acest fapt…

 9. buna! as vrea sa stiu si eu daca mai este valabila campania la coca cola? si daca da…pana cand. multumesc

 10. Si eu am patit la fel, am 9 capace cu premiu si nu am unde sa le dau ca in Baia Mare un singur magazin dadea premii dar acuma si asta de 2 saptamani nu mai da ca nu au premii….sau dau numai la cunostintele lor…asa nu m-ai bem coca cola…NU?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.