zambesc.com RSS Feed

Premii Coca Cola

Vrei nu vrei, Coca Cola te premiaza sau cel putin asta promit campaniile publicitare. Astazi facand ordine prin bordul masinii am dat peste cateva dopuri ,, castigatoare” cel putin teoretic. La fiecare campanie Coca Cola raman cu aceste premii care de fapt nu am de unde sa le ridic.

La penultima campanie cea cu sticlele retro, desi mai erau 3 sapatamani in care se mai puteau ridica premiile….acestea nu erau de gasit. Am intrebat o vanzatoare de la un magazin daca au premii, aceasta mi-a raspuns ca nu mai au de mult si ca nici nu vor mai primi. Inclusiv ea a ramas cu dopuri,, castigatoare”.

Nu ma interesa in mod special continutul sticlelor cat sticlele, acestea fiind intr-adevar deosebite si apreciate de cei cu gusturi mai retro printre care ma numar si eu.
Ar fi frumos ca cei de la Coca Cola sa nu mai promita ceva daca acel ceva nu exista……..nu e prima data, practic la fiecare campanie se intampla la fel.

, ,
15 Comentarii
 1. Tina :

  A zis pe data de 10 august, 2011

  Nu esti singurul cu dopuri. Am avut si eu mai multe. Luna trecuta mi se pare, m-am dus la un magazin unde stiam ca se impart premii de alea si cand colo nu mai erau. Dar faza tare era ca nu mai dadeau sticle de alea dacat daca scria pe dop altceva. Si eu stiam ca promotia mai e valabila cel putin o saptamana. In fine, m-am dus la un alt magazin dar acolo au zis ca nu mai au si ca nu cred ca mai aduc. Si eu, pentru sticla caci cola nu prea beau. Extrem de rar.

 2. zoologika :

  A zis pe data de 10 august, 2011

  Ce-i mai bun decât o sticlă de otravă? Încă una gratuită. Soartea te-a scăpat, îți zic. Întreab-o pe Neti.

 3. Cristina :

  A zis pe data de 10 august, 2011

  Pune un ou in coca-cola, lasa-l peste noapte si vezi ce se intampla! Nu sufar coca-cola…

 4. Marius :

  A zis pe data de 11 august, 2011

  Nu stiu daca ma crezi, dar saptamana trecuta am mi-am luat o cola la 0,5 si pe capac scria „Premiu” . M-am dus imediat sa imi ridica sticla de 0,5 castigatoare, am deschis-o si pe aia si din nou „Premiu”.Am facut acelasi lucru si am mai castigat inca 2 sticle .

  Asta da noroc. Am cumparat o sticla de Cola si m-am ales cu 4 sticle in plus, o mica avere.

 5. ally_aria :

  A zis pe data de 11 august, 2011

  O prietena a patit acelasi lucru cu Pepsi. Are un dop castigator si nu poate sa ridice premiul. Toti ii spun ca nu participa la promotie…

 6. Anunturi :

  A zis pe data de 11 august, 2011

  Si ce se intampla daca pui ou in cola?

 7. cubicus :

  A zis pe data de 11 august, 2011

  Sa te uiti bine pe site, pentru ca au un pdf cu locatiile magazinelor care participa la concurs. La concursul trecut, m-am uitat pe el, am gasit 3 magazine din apropiere si la fiecare mi-au raspuns afirmativ, n-a fost unul care sa zica: nu, nu participam.

 8. dePop :

  A zis pe data de 11 august, 2011

  Da asa am procedat si eu, in primele 2 saptamanii de la lansare a fost, ok existau si premiile , etc……………….dar spre final cu 3 saptamani inainte nu mai erau de gasit. Probabil premiile oferite teoretic nu sunt similare ca si numar cu cele existente fizic.

 9. Malvina :

  A zis pe data de 11 august, 2011

  Nu numai Coca Cola te premiaza in teorie,,, exista nenumarate concursuri si evenimente care uita sa ofere si materialul concret celui care si-a demonstrat anumite abilitati pentru a-l merita.

 10. Diana :

  A zis pe data de 11 august, 2011

  La aia cu sticle de colecție era un pdf pe site-ul lor cu magazinele din care puteai ridica premiile… dar în mod bizar, nu prea făceau cunoscut acest fapt…

 11. Anunturi :

  A zis pe data de 12 august, 2011

  Cu alte cuvinte, reclama-i mare…

 12. Pies :

  A zis pe data de 13 august, 2011

  acum cativa ani era nebunie cu niste capace roz de la pepsi, tot poporu cu capace roz

 13. ionela :

  A zis pe data de 15 august, 2011

  buna! as vrea sa stiu si eu daca mai este valabila campania la coca cola? si daca da…pana cand. multumesc

 14. dePop :

  A zis pe data de 15 august, 2011

  La care campanie te referi ?,… acum este o alta promotie.

 15. Maxim Co :

  A zis pe data de 24 august, 2011

  Si eu am patit la fel, am 9 capace cu premiu si nu am unde sa le dau ca in Baia Mare un singur magazin dadea premii dar acuma si asta de 2 saptamani nu mai da ca nu au premii….sau dau numai la cunostintele lor…asa nu m-ai bem coca cola…NU?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*