Petre Roman, ursul si aberatiile din presa

In cursul zilei de ieri, posturile de televiziune si cateva ziare anuntau ca a fost capturat undeva la periferia Brasovului un urs. Unii oameni din presa au si completat ca a fost prins ursul care in primavara s-a incumetat sa ii taie calea lui Petre Roman. Cum si de unde certitudinea ca e acelasi urs, nu stiu…….De fapt nu stiu daca Petre Roman a vazut un urs……, poate a confundat-o pe fiica lui cu bietul animal, doar au aproximativ un gabarit apropiat. Sau sa inteleg ca recunoastrea ursului s-a facut dupa una din urmatoarele metode :

1. Au prins mai multi ursi, i-au introdus intr-o camera, a venit nea Petrica s-a uitat din antecamera printr-un geam de sticla si a spus ,, da el e, numarul 3..cel cu tatuaj pe coapsa ”
Sau:
2. Ursul capturat avea acelasi ceas Rolex la mana, iar in picioare avea aceleasi cizme de crocodil……………deci usor de identificat.
Sau poate asa:
3. Ursul prins a fost interogat ca la carte, cum de fapt vedem in filme ; tinut pe scaun intr-o incapere intunecoasa si stresat cu o veioza din cand in cand….pana a cedat si a recunoscut.

Pana la urma e bine totusi ca nu au aplicat metoda clasica, cea in care se prinde un iepure dupa care este interogat pana recunoaste ca este urs.

2 comments

  1. :)) Foarte tare asta… Adevarul e ca nu citesc presa decat foarte rar… dar intepretarea ta e foarte amuzanta. ­čśÇ

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.