Povestea porcului – varianta polițistă, din Giurgiu

Poveste de tot râsul la Giurgiu, unde nu mai latră câinii, vorba vine, ci grohăie porcii. Apropierea sărbătorilor de iarnă i-a aburit simțurile unui vajnic om al legii, care a lăsat garda jos și s-a lăsat păcălit de colegii săi de breaslă. (nu vrem să ne gândim ce îi fac infractorii…)

Un agent de la Poliția Rutieră Giurgiu a întocmit un raport în care a solicitat „repartizarea” unui porc de Crăciun. Un raport scris, oficial. Omul se și vedea cu porcul sosit în fața ușii, legat cu cătușe sau cu fundiță, depinde fantezia lui, eventual cu o cagulă pe rât și cu șoriciul tatuat cu DIICOT sau DGIPI.

În solicitare, bărbatul invocă Ordonanța numărul 114/2018, cunoscuta drept ”Ordonanța lăcomiei”, promovată de Liviu Dragnea, prin care se impuneau taxe pentru bănci și companiile din energie. Adică omul dorea să invoce un cadru legal, dar a dovedit că nici legea nu o cunoaște…

Agentul le solicită superiorilor să ia în calcul vechimea sa de 4 ani și să-i repartizeze un porc de 160 de kilograme. Tânărul a fost victima glumelor unor colegi mai în vârstă, care i-ar fi spus că așa au procedat și ei în anii anteriori.

Poliția Giurgiu a precizat că s-a declanșat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor și a măsurilor care se impun.

„Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodata, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens”.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.