zambesc.com RSS Feed

Poftiti pe la noi, sau Nea Marin la Pensiunea Lulu, adica pensiunea unui moldovean prost

De ieri a inceput sa fie difuzata noua versiune a emisiuni ,, Serviti va rog”. Un pic schimbata, chiar pieptanata si evident redenumita, emisiunea ,, Poftiti pe la noi” as putea spune ca promite. Adica pare interesanta la prima vedere. Insa doar la prima vedere si asta deoarece formatul emisiunii implica foarte mult pe proprietarul pensiunii. In cazul nostru pe proprietarul pensiuni Vila Lulu. Proprietar care in cateva cuvinte poate fi descris cam asa : un moldovean prost, rupt in fund cu o pensiune mizerabila si imbacsita. Sa nu se creada ca am ceva cu moldovenii, nu toti sunt asa, dl Lulu este o exceptie. Adica pe langa faptul ca e cum e, Lulu mai si semnalizeaza, cu alte cuvinte vrea sa demonstreze el lumii cat e de inteligent si cum ii face el pe Bote, Luciu sau pe Giani Kirita. Ca deh dl. Lulu este umblat prin lume, a citit si doua carti, cele doua carti se numeau carti de identitate, una personala si una gasita. Si pana la urma dl. Lulu trebuie sa se laude la prietenii de bauta cat de tare e el, cum a luat el la misto celebritatile.

In fine emisiunea pare interesanta, doar ca pensiunea aleasa nu cred eu ca este potrivita. Pentru ca un astfel de loc sa fie primitor in primul rand ar trebui schimbati proprietarii. Nu cred ca poti sa educi pe cineva la o astfel de varsta, iar cei de acolo ar fi trebuit sa inceapa cu cei 7 ani de acasa. Din pacate nu e singura pensiune din Romania care are astfel de probleme, de aceea nu merge si nici nu o sa mearga. Ar fi fost mai bine daca investitile facute de emisiune erau orientate catre o familie nevoiasa. Si nu catre un nesimtit lenes si fara minte, colectionar de mortaciuni, care nu stie decat un singur lucru : lipsa de clienti, ca sa il citez pe dl. Lulu. Pai cine naiba sa vina in mizeria aia, si in plus cine e dispus sa suporte figurile marelui patron.

Personal nu m-as caza la o astfel de pensiune, bucataria, proprietarul si toate cele vazute nu mi-au creat decat o stare de repulsie. Nu imi doresc un concediu intr-o astfel de pensiune, pacat de peisaj. Pana la urma eu cred ca emisiunea Poftiti pe la noi va avea efect invers, nu va atrage clientii, ba dimpotriva cei care au vazut cum stau lucrurile la Pensiunea Vila Lulu vor ocoli locul.

Pana la urma o pensiune nu insemna doar acoperis si o ciorba spalacita, dar pana o sa inteleaga toti in genul dl. Lulu va mai trece ceva timp.

, ,
2 Comentarii
  1. Cristi :

    A zis pe data de 23 iulie, 2014

    Am văzut si eu emisiunea, idiot proprietarul. Eu in locul celor care au venit sa i-L ajute plecam. Nu merita efortul individul.

  2. Andrei :

    A zis pe data de 4 august, 2014

    Imi place foarte mult emisiunea. In special de Nea’ Marin, este un bun conducator si stie treaba!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*