Pepsi este cel mai tare din parcare, atunci cand parcarea e goala

De cateva zile Pepsi a inceput sa se laude ca este lider de piata. Reclama lor suna ceva de genul: 60% din romani au ales Pepsi. Eu ma cam indoiesc de acest lucru. Mai degraba l-as crede pe Dragnea ca e sarac si sincer decat povestea lu’ Pepsi. Pana la urma nu stiu daca avem vreo bautura carbogazoasa care sa fie aleasa de 60% din bautori de apa cu zahar.

Iar daca chiar ar fi asa sunt foarte convins ca Coca Cola este mult peste Pepsi. Si aceasta fara sa faci studii, daca ciocanim la un magazin, o terasa sau restaurant, 80% dintre ei au gama Coca Cola si nu Pepsi. Ba chiar si cei care aveau exclusiv Pepsi cum ar fi KFC, au renuntat si au trecut pe Coca Cola ca sa nu isi piarda clientii.

Uau 60% din romani au ales Pepsi

Si totusi exista cateva variante care fac ca acest 60% sa fie posibil. Iata cateva scenarii :

– Zece romani s-au ratacit in desert, nu aveau decat petrol si Pepsi, 6 au ales Pepsi iar patru au baut petrol.
– Din zece babe de la sat, sase au ales Pepsi si au dat cu el pe pereti crezand ca e vopsea.
– Din zece tinerei trecuti bine de 60 de ani, sase au ales Pepsi din cauza culorii, acestia au crezut ca e cutia cu pastila albastra.

Pepsi sau zeama de varza ?

Candva Pepsi era foarte bun, dar asta se intampla cu vreo 15 ani in urma. In prezent pana si zema de varza este cu trei stele peste asa zisa licioare numita Pepsi. De fapt Pepsi numai este Pepsi, ci pare mai degraba o emulsie rezultata dupa dizolvarea unor medicamente intr-un pahar cu sifon. Nu vreau sa ridic in slavi alta bautura, mai toate nu sunt sanatoase. Dar pana la afirmatia ca 60% din romani au ales Pepsi e cale lunga. Doar daca Pepsi a fost gratis, iar restul bauturilor la pretul obisnuit. Si nici asa nu ar fi un motiv de lauda.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.