Mircea Dinescu ar fi fost un erou daca se facea miner

Nu este o gluma sau o denigrare din partea ,, concurentei”, poetul Mircea Dinescu a fost cat pe ce sa devina miner. Acesta a povestit intr-o emisiune ca in tinerete a incercat sa se angajeze ca miner. Insa a renuntat dupa ce a vazut in ce hal ieseau din mina angajatii. Sunt sigur ca daca domnul Dinescu ajungea miner domnul Miron Cozma nu ar fi ,, existat”. Ma intreb ce s-ar fi intamplat cu mineriadele ?

Mircea Dinescu printul huilei ?

Ar fi ascultat Dinescu de Iliescu ? Sau ar fi pierdut Iliescu lupta cu democratia, iar azi am fi fost departe. Greu de spus ce s-ar fi intamplat. Insa daca cineva l-ar fi oprit pe Iliescu in anii 90, astazi lucrurile ar fi stat altfel. Cu alte cuvinte nu l-am fi cunoscut pe Nastase, Dragnea, Marean Vanghelie si alte minti ,,luminate” care au prapadit tara. Nu vom stii niciodata, dar parca as fi acceptat orice varinata in detrimentul echipei lui Ilici.

Pana la urma Dinescu ar fi fost mai util acestei tari daca se facea miner, e adevarat ca am fi pierdut ceva retete….pastrama de gasca, dulceata de ardei iute si altele. Dar cred eu ca in ’90 minerii ar fi venit inarmati cu fituici pline cu versuri si nu pulane si rangi. Si probabil ar fi gatit cateva retete a la Dinescu. Si asa astazi nu am fi avut un oarecare Vosganian care sa ne numere oule iar dupa sa ne taxeze per/ou. Pana la urma o sa ajunga romanii sa fie purtatori de un singur ou, sau poate niciunl, depinde si de potenta financiara.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.