Unde sunt cosurile din rachita de alta data ?

Urasc plasticurile, iar pe zi ce trece le urasc tot mai mult. Nu ca as avea ceva cu pungile si peturile, insa dau peste ele in fiecare zi, in fiecare loc. Chiar daca sunt in centrul Timisoarei, al Bucurestiului sau undeva in varf de munte in Maramures nu exista sa nu dau peste o punga, un pet sau alta urma ca pe acolo a trecut ,, civilizatia”. Evident vina nu este a pungilor sau a peturilor, ci a putorilor si a nesimtitilor care le folosesc. Cosul cred eu ca ar fi alternativa cea mai buna pentru a limita cat de cat dezastrele din jurul padurilor. In plus este mult mai practic in a cara cu ele necesarul si pana la urma mult mai estetic. Acum sa nu va ganditi ca mi-am propus sa cer renuntarea totala la pungi si inlocuirea cu cosuri de rachita. Imi si inchipui un alpinist escaladand K1 cu cosul in brate. Nu, nu, dar in anumite situatii cosul poate fi mai practic, mai estetic si eco pentru natura.


Foto : RiBox.ro

Daca e sa analizam un pic oferta de piata celebrul cos de rachita acum e mai mult folosit ca un accesoriu estetic, un ambalaj. Cautand pe net am gasit ceva interesant la acest capitol, cosuri cadou de la RiBox. Cosurile arata foarte bine fiind din diverse materiale. Si chiar daca sunt prezentate ca fiind un accesoriu pentru un cadou, unele sunt bune de mers si la piata cu ele sau la picnic. Din pacate se intampla foarte rar sa vedem pe cineva care foloseste cosul la piata sau picnic. Daca maine manechinele de la Milano ar defila cu un cos la brat, am fi salvati, mai toate ,, manechinuitele” si persoanele publice de pe la noi, ar comanda duzine de cosuri. Si aceasta nu doar pentru carat catrafuse, ci si pentru pus pe cap.

Astfel am vedeao pe madam Udrea cu o papornita gen cea lu Nea Marin miliardar si nu cu Hermes sau Gucci. In plus ar mai fi un avantaj, mai toate papornitele s-ar face la noi si nu in China. Ca doar la cosuri de rachita si alte impletituri eram renumiti candva.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.