Olandezii au transformat hartia igienica folosita in asfalt

Nu este o gluma, doua firme din Olanda au turnat prima sosea din deseuri care provin din hartia igienca folosita. Nu stiu daca au si mai multe calitati in ce priveste tipul de asfalt rezultat. Adica hartie igienica folosita din estul Europei clasa a doua de asfalt si respectiv vestul Europei clasa intai. Cert este ca nimic nu se pierde, totul se recicleaza, si asa apar soselele.

Cum la noi nu prea au ce sa recicleze probabil de aici si lipsa de sosele. In plus astfel avem si explicatie pentru costurile mari pe care le au soselele din Romania. Ca doar este extrem de scumpa hartia igienca folosita :).

Si nu doar asfalt se poate face din hartia igienica folosita. Firma cu pricina se lauda ca exporta o parte din materia reciclata in Anglia unde este folosit ca materie de baza pentru a produce biocompozite.

Daca va doriti sosele, autostrazi asfaltate, pai atunci puneti -va pe treaba. Asteptam ca in curand guvernul sa oblige producatorii de toalete sa inscriptioneze toate vasele, cu mesajul : ,, Aici este asfaltul dumneavoastra”. Ca mesaje cu ,, Aici sunt banii dumneavoastra” e plina tara.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.