zambesc.com RSS Feed

Oare toti politistii din Timisoara au permis auto ?

Nu ma refer la politistii care nu sunt soferi, ci la cei care conduc masinile politiei sau masinile personale dar fiind imbracati in uniforma. Zilele trecute stateam la semafor ca sa virez la stanga intr-o zona super aglomerata, era rosu..toti asteptau, cand dintr-o data apare un vw negru la volanaul careia se afla un domn politist de la Politia Rutiera Timisoara..taie doua benzi si vireaza stanga si toate acestea pe culoarea rosie. Am pus toate astea in seama unor probleme digestive, probabil politistul nostru avea urme de frane pe chiloti…de la atata lubenita ingerata.

Dar se pare ca domnii de la Politia Timisoara sau unii dintre ei si-au facut un obicei in a nu respecta semnele de circulatie, sau poate nu le cunosc..Astazi am surprins un echipaj al politiei care a parcat..si nu oriunde ci pur si simplu la semafor…

Politia timisoara

Acolo s-au intalnit cu un cunoscut si au palavragit pe tema Monitorului Oficial circa doua sesiuni de verde, cel putin atat am prins eu, ei fiind inaintea mea la semafor. Culmea e ca desi au parcat pe banda la stanga, la plecare s-au dus in alta directie, ca doar ei pot sa faca asa ceva.

poze politia timisoara

Ma intreb daca acesti domni au permis auto..sau dupa ce reguli conduc. Sa iti parchezi masina intr-o intersectie semaforizata foarte aglomerata se intampla destul de rar. Am mai vazut pe la stiri la diverse evenimente ale romilor, sau masinile unor manelisti care de ,,nevoie” sa isi etaleze masinile le lasa la vedere in intersectii..

Mai nou si unii politisti simt nevoia sa arate cine sunt, cati neuroni au, asa ca atentie ocoliti-i, depasiti-i, pana nu se apuca sa faca vreun gratar la semafor.

, , ,
5 Comentarii
 1. Roxxy :

  A zis pe data de 25 iulie, 2013

  Pai nu isi pot da singuri amenda pentru nerespectarea indicatoarelor rutiere, nu? happy

 2. gyzmoos :

  A zis pe data de 26 iulie, 2013

  ei sunt legea si au impresia ca pot face ce vor !
  pentru ei nu sunt legi, dar pentru noi … cu mia sau cum zice salam ” fara numar” rolling on the floor

 3. Ioana Bird :

  A zis pe data de 29 iulie, 2013

  pai astia sunt probabil ca politistii aia de la Buzau, pe care i-au descoperit dupa 20 ani ca nu au permis de conducere, dar ei conduceau masina politiei

 4. Ionut :

  A zis pe data de 31 iulie, 2013

  Asta se intampla doar in Romania, niciodata intr-o tara civilizata! Ce tupeu poti avea sa ceri respectarea unor reguli cand tu esti primul care le incala?

 5. vasile :

  A zis pe data de 5 august, 2013

  oricum ei fac „LEGEA”!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*