Oana Sîrbu este o patura care trebuie protejata

Romania are valori, este un lucru cert si cunoscut. Insa mai exista valori de care nu stim, pur si simplu ne-au scapat. O astfel de valoare este si Oana Sîrbu, iar multi dintre noi am aflat spre rusinea noastra foarte tarziu. Ca poate ii facem deja o statuie undeva, intr-o zona cu porumbei ca sa aibe si ei unde ,, picta”. Zilele acestea un internaut a indraznit sa o invite pe inestimabila Oana Sîrbu la proteste.

Mare tupeu din partea individului, cum sa iti permiti sa o deranjezi cu asa ceva pe Oana Sîrbu Mirelena de Bubesco. Evident raspunsul divei a fost pe masura, ea nu face politica, doar arta si a facut enorm pentru Romania, si face parte dintr-o patura ( profesionala) care ar trebui protejata de romani, este un simbol si un model national. Cam acesta a fost raspunsul cucoanei. Zici ca nu a vorbit Oana Sîrbu ci Mama lu’ Stefan Cel Mare sau Ioana d’Arc.


Facebook

Ce a facut Oana Sîrbu enorm pentru Romania ?

Am tot cautat pe net insa nu am gasit nimic. Printre medicii care salveaza vieti dar merg si la protest nu apare, pe lista celor care au luptat in Afganistan nu este. O fi inventat apa calda ? Sau poate a aparut in primul film romanesc mut, sau poate invers, prima muta dintr-un film romanesc. In fine, nu pot decat sa ma gandesc la cateva scenarii de care noi romanii habar nu avem, iata cateva variante :

– Oana Sîrbu a inventat coada la matura ?
– Oana Sîrbu a inventat refrenul… aahh!
– Oana Sîrbu a inventat cifra opt, avea un zero caruia i-a pus o centura.
– Datorita Oanei Sîrbu ne curge apa la robinet, ea impinge apa pe teava.

– Celebra pasare care face cucu nu exista, de ani buni incoace, Oana Sîrbu face cucu, probabil in viitor va prelua si functia bufnitei. E foarte buna la facut buhu hu.
– A inventat roata de rezerva la sanie.
– A operat pe creier un fir de par.
– A fost simbolul rascoalei din 1907, altfel taranii ar fi fost asupriti si astazi.

Si probabil multe alte lupte au fost duse de aceasta pentru poporul roman, fara ca noi sa stim. Incepand de la turcii de prin Dristor si terminand cu alte shaormerii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.