zambesc.com RSS Feed

Oamenii de stiinta lovesc din nou : cei care au alunite traiesc mai mult

Pana acum stiam ca alunitele pot insemna si oarece risc de sanatate. Soarele, radiatiile se spune ca ar fi putut transforma o alunita intr-o mare problema. De cateva zile insa cercetatorii s-au razgandit, ei spun ca cei care au alunite traiesc mai mult. Sunt mai sanatosi, au viata mai lunga, ce mai, alunitele par sa fie oaza de sanatate si viata lunga. Asa ca nu m-ar mira ca de maine sa apara cabinete medicale care fac transplant de alunite, si respectivii indivizi care sa vanda alunite. Dupa vanzarea de rinichi, plamani si ficat, urmeaza alunitele. Ca doar avem o droaie de babete cu bani care au prins cele doua razboaie mondiale si vor mai mult.

In concluzie daca ai alunite in ,, plus” ai grija de ele, s-ar putea sa valoreze o avere peste ceva timp….Asta pana nu isi revine vreun cercetator si scoate alta perla pe calea bucala happy.

,
Un Comentariu
  1. Mirela :

    A zis pe data de 18 februarie, 2017

    Doar oameni de stinta englezi pot face studii de genul acesta.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*