O manichiura rezistenta pentru plaja

manichiura-plaja

Sezonul cald este deja aici si ne pregatim pentru mersul la plaja. Pe langa faptul ca am inceput cu dietele pentru a avea corpul perfect pentru plaja, trebuie sa aratam cat mai bine.

Sezonul cald este deja aici si ne pregatim pentru mersul la plaja. Pe langa faptul ca am inceput cu dietele pentru a avea corpul perfect pentru plaja, trebuie sa aratam cat mai bine. Parul trebuie sa fie stralucitor si sa il protejam de razele soarelui, corpul perfect lucrat de la sala trebuie sa fie protejat si el de soarele puternic.

Nu in ultimul rand, trebuie sa avem o manichiura perfecta. In fiecare an exista o tendinta pentru manichiura. Cea mai cautata este insa manichiura cu oje semipermanenta. Acest tip de manichiura ne ajuta sa avem unghiile cat mai mult timp frumoase. Poti opta pentru unghiile lungi cu ajutorul constructiilor cu gel, polygel sau poti merge pe varianta clasica a manichiurii cu unghii mici dar ingrijite. Pentru oricare din variantele de manichiura rezistente, folosind geluri si lampa Uv, trebuie sa ai un kit oja semipermanenta.

Vara asta se poarta unghiile lungi in culori neon. Acestea se pot construi in cazul in care nu iti poti pastra o lungime dorita a unghiilor naturale. Manichiura cu oja semipermanenta te ajuta sa pastrezi pe unghii culoarea dorita. Aceasta aplicandu-se atat pe unghia naturala cat si pe constructii cu diferite geluri.

Special concepute pentru manichiura rezistenta se gasesc Kituri oja semipermanenta. Daca ai priceperea si rabdarea necesara iti poti face o manichiura rezistenta chiar tu, acasa. Cei de la Lilla Rossa vin in ajutorul tau cu cele mai bune produse in materie de ingrijire. Poti gasi cea mai buna oja semipermanenta. Aceasta te ajuta sa obtii ce culoare iti doresti. Va rezista pe unghie timp indelungat si tu te vei bucura de o manichiura superba. Cele mai bune saloane folosesc produsele celor de la Lila Rossa. Sunt accesibile ca pret dar totodata au o calitate extraordinara la produse.

Vara este sezonul in care ne bucuram de soare, de caldura si de vacanta la mare. Daca ai copii in dotare cu atat mai mult iti vei dori o manichiura rezistenta cu oja semipermanenta. Aceasta va sta pe unghia naturala sau pe tips mult mai mult. Tu nu iti vei mai bate capul cu retusarea manichiurii. Te vei putea bucura de vacanta, cei mici. Intratul in apa, fie ca este la mare sau la piscina, nu va mai reprezenta o problema. Folosind oja semipermanenta vei putea avea o manichiura in culori neon o perioada de doua saptamani.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.