O familie de romi din Timisoara revendica cele sapte planete descoperite de NASA

Sunt sigur ca multi dintre voi v-ati intrebat ale cui sunt planetele descoperite zilele trecute de NASA. Pai este foarte simplu, nu va fi mare taraboi, proprietarii au aparut deja. Sunt aceeasi care au fost deposedati de peste o suta de vile istorice din centru Timisoarei si cateva spitale, dar pe care le-au recuperat deja.

Nu este o gluma, oamenii s-au prezentat cu acte doveditoare la Primaria Timiosoara, au acte de mostenitor in regula. Cum de altfel aveau si pentru celelalte case retrocedate. Ba mai mult au adus si martori care se jura pe toti purandeii, ca cele sapte planete apartin familiei de romi din mosi stramosi, dar au fost deposedati de comunisti..

Din ce sustin apropiatii mostenitorilor, se pare ca familia si-a trimis deja puradeii sa ocupe planetele. Cica puradeii stau la ocazie sa ii ia cineva. Iar daca cumva va ajunge altcineva, inaintea lor, ameninta ca vor face caca pe clanta, pana pleaca aia de pe planeta lor. Iar aceasta nu va fi singura strategie, vor bombarda pe toti din zona cu pampers folosit si vor asculta non stop Guta si Copilul Minune, ca asa e traditia la ei.

In concluzie NASA stai acasa si cauta alte planete, astea deja au fost luate. Iar daca pe Telescopul Hubble va apare oarece mazga care duce a la magiun, nu gustati. Ca sigur nu e magiun de Topoloveni, ci e o shaorma cu de toate ce a fost mancata cu vreo doua zile in urma de puradei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.