O amuletă care, chipurile, proteja contra 5G este radioactivă

Descoperireșocantă pentru cei ce cred în toate prostiile care se vând pe internet ca fiind tămăduitoare și protectoare. Un pandantiv care avea succes pentru că ar fi protejat utilizatorul de radiațiile 5G emise de aparatuta electronică s-a dovedit că este radioactiv.

Potrivit autorităților olandeze din domeniul siguranței nuclare (ANVS), a fost emisă o avertizare referitoare la nu mai puțin de zece produce care ar fi provocat grave iradieri cu particule care afectează sănătatea omului. Autoritățile olandeze au îndemnat populația să nu mai folosească produsele respective pentru că pot face mai mult rău decât bine dacă sunt purtate pe termen lung.

De asemenea, oficialii olandezi au ținut să precizeze că rețelele care folosesc thenologia 5G nu sunt cunoscute că ar afecta în mod negativ sănătatea oamenilor.

De asemenea, Organizația Mondială a Sănătății a declarat că rețelele 5G sunt sigure și nu sunt fundamental diferite de cele deja existente de mulți ani, cu tehnologia 3G sau 4G.

Se precizează că rețelele mobile folosesc unde radio neionizate care nu afectează ADN-ul uman, așa cum consideră adepții teoriei conspirației.

În pofida acestui lucru, mai multe persoane au comis atacuri asupra antenelor și transmițătoarelor 5G pe care le consideră dăunătoare sănătății.

Produsul care a provocat întregul scandal a fost identificat drept cel comercializat sub numele „Energy Armor” și care poate fi cumpărat sub mai multe forme: de mască pentru dormit, de brățară sau de pandantiv.

O astfel de brățară care era destinată copiilor, denumităMagnetix Wellness, a fost de asemenea descoperită că este radioactivă.

„Nu mai purtați așa ceva, puneți-o într-un loc sigur și așteptați instrucțiunile pentru returnare,” se arată într-un comunicat al autorităților olandeze ANVS.

Distribuitorii din Olanda al acestui brand au fost informați că vânzarea produselor este interzisă și trebuie oprită imediat și că trebuie să-i informeze pe clienții care au achiziționat acest produs despre pericolul pe care acesta îl reprezintă/

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.