Numai animal sa nu fii in Romania

Imi plac animalele, nu sunt in vreo organizatie de genul, insa respect si imi plac animalele. Indiferent daca e vorba de caini, veverite, pesti sau cai. Consider ca nivelul intelectual al unui popor are mare legatura cu respectul acelei natii fata de animale. La noi situatia e groaznica, dramatica..cum vreti voi sa ii spuneti. Iata povestea unui cal, de fapt a trei cai :

Intr-o zi ( adica acum cateva zile ), trei caluti pasteau iarba semiuscata de pe izlazul unui sat romanesc. S-a intamplat ca tocmai atunci sa treaca prin zona un vecin, vecinul stapanului celor trei cai si pana la urma vecinul cailor. Acesta s-a apropiat de cai, i-a mangaiat usor ca la un moment dat sa le deschida gura si cu un briceag sa le taie limba…………da le-a taiat limba.

La unul dintre cai din radacina iar la cei doi nu a reusit decat sa le provoace cateva rani in gura. Un dement ordinar care s-a razbunat pe bietele animale si asta din cauza unor certuri cu stapanul acestora. Calul cu limba taiata va fi eutanasiat, nu poate bea apa, nu se poate hrani, viata lui a luat sfarsit…..De ce ?

Ce merita acest individ ?

Eu zic sa fie castrat si evident limba sa-i fie taiata, nu cred ca te poti numi om daca faci asa ceva.

Daca animalele ar putea migra, am ramane doar noi in tara asta……

6 comments

  1. Din cate stiu a fost acum cativa ani scandalul cu castrarea cainilor,unii au glumit spunand ca o sa se castreze singure animalele…
    Are cineva un caine lup?
    Ii iubesc nu rezist sa nu intreb…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.