zambesc.com RSS Feed

Nu te tunde la Jovial ca te umple de spam

Nu stiu cine sunt Jovial Salon, dar de la un timp au inceput sa ma bombardeze cu spam. Si nu e vorba de o data la cateva zile, ci de cateva ori pe zi. Acelasi mesaj tampit, cu link-uri inserate de parca as avea abonament la ei. Ceea ce m-a intrigat si mai mult e faptul ca sunt in buricul targului, adica de prin Bucuresti undeva prin Unirii si cu toate acestea au nevoie acuta de promovare printr-un spam ordinar. Sincer as fi acceptat sa ma spameze o frizerie de la Cucuieti din deal, ca sigur nu trece nimeni pe la ei si au nevoie. Dar un salon din Bucuresti si dintr-o zona foarte buna e de-a dreptul penibil. Pai fratilor daca aveti nevoie de reclama platiti, iar daca nu puteti plati puneti osul la treaba. Tundeti si voi gratis pana castigati clienti. Ce ar fi daca ar intra cineva la voi in salon si ar lua parul de pe jos si vi l-ar baga in gura….Cam asa sunt si mesajele voastre spam, nedorite, nepotrivite, nesimtite.

In concluzie JovialSalon = spam, iar cum spam pentru mine inseamna nesimtire, eu nu as apela la un astfel de salon.

,
Un Comentariu
  1. Arnold :

    A zis pe data de 8 iunie, 2017

    Si noua ne fac la fel. E clar ca folosesc un spam bot deoarece e acelasi mesaj de la utilizatori diferiti. Nu inteleg de ce ar apela cineva la servicii de genul in 2017. E o tehnica de prost gust impotriva careia ar trebui sa luam masuri.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*