Nici baietii de la S.P.E.R nu au incredere in rromi ?

Am vazut la metrou un clip de promvare al celor de la S.P.E.R (STOP PREJUDECATILOR DESPRE ETNIA ROMA).
Si in clipul ala era un nenea dat cu o chestie neagra pe fata, care sa reprezinte un cetatean de etnie rroma.
Acum, ma gandesc eu, chiar nu au gasit un actor de etnie rroma de a fost nevoie sa se manjesca unu pe fata cu negreala?

De fapt, daca ma gandesc putin, mi se pare culmea ipocriziei.

Ei lupta impotriva discriminarii, dar filmuletele lor de prezentare nu le ofera o sansa de a-si prezenta talentele artistice.

Penibil. !!!

10 comments

  1. e pe timp de criza. e mai ieftin sa angajezi un alb si sa-si dea cu crema de pantofi decat sa angajezi un rrom. Toti rromi care au ramas in Romania sunt destepti si bogati. ­čśë

  2. Intradevar daca ar fi folosit un actor rrom ar fi fost altceva. Ideea este ca nu trebuie sa judecam reclama ci trebuie sa nu mai discriminam. Dupa parerea mea discriminarea tot va exista si asta tot din cauza romilor pentru ca majoritatea fura, dau in cap etc.

  3. Reclama aia era cu un rom care salva un copil de la incendiu….da, foarte convingator

  4. Campaniile sunt degeaba , absolut degeaba. Nu stiu cati tigani le vad , nu stiu cati din cei care le zaresc isi dau seama ce inseamna si probabil multi din cei care vad cred ca ei mai au un drept in plus , mai au ceva de partea lor si astfel rascoalele lor vor continua.

  5. Parerea mea este nu ca nu au gasit un rrom sa faca cu el spotul publicitar dar unde gasea un rrom care sa cunoasca limba romana destul incat sa paote lega bine 10-20 cuvinte :)) c-am rar :)) sau sa tina minte textele ce trebuiesc zise adevaru este putin de zis dar pentru ei (rromi) si ala e mult =)) nu ca as avea ceva cu ei :))

  6. Poate asta era si ideea artistica a clipului.

    Nu stiu… ceva de genul, ca ar repezenta culoarea doar o masca, dar pe dedesubt toti suntem „albi”, la fel, oameni… bla bla-uri din astea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.