Ne ard muntii

De circa o saptamana exista cateva incendii care reduc cu fiecare minut din padurile Carpatilor. Aceiasi Carpati cu care mai toti politicienii se bat in piept, fie ca promoveaza Romania, fie ca promit cresterea turismului. Dar cand vine vorba de a proteja, a face ceva, nimeni nu stie nimic.

Tara arde si baba se pieptana, aceasta vorba din popor a fost deseori spusa in ultimul timp, insa cred ca astazi se potriveste cel mai bine, avand in vedere situatia. Urmarind stirile Pro Tv am fost surprins sa aflu ca mamaia Rovana Plumb, adica ministrul mediului, habar nu avea de faptul ca ard Carpatii. Stia si ea ceva, probabil din presa, in opinia ei muntii ard de vreo 3 zile si ca nu se poate face nimic, neexistand drum de acces……

…Alo, mamaie lasa pieptanatul, in Bucegi incendiul are deja o saptamana si nu trei zile cum crezi mata. Pana in prezent doar un singur elicopter a participat la stingerea incendiul si acesta a fost platit de catre Casa Regala….Penibil avem elicoptere pentru politicieni, dar cand e vorba de natura, pierderi care se vor regenera in zeci, poate in sute de ani,…nimeni nu misca un deget.

8 comments

  1. Cata nepasare.. Pacat ca se intampla asa.. Cand padurile sunt cele mai importante, datorita naturii avem oxigen etc.. Foarte urat…

  2. Foarte grav, cine a spus ca vine sfarsitul lumii…a stiut el ceva., Doamne fereste!

  3. asta e tara in care traim.daca e in favoarea lor sunt gata sa faca orice dar cand ceva nu ii intereseaza nu misca nici macar un deget.

  4. Si cred ca aceste incidente se vor repeta si zilele acestea…temperaturile au luat-o razna, la propriu!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.