Musk și Zuckerberg, gata de bătaie

Bătălia giganților care conduc unele dintre cele mai importante platforme de socializare. Patronii Twitter şi Meta, Elon Musk şi Mark Zuckerberg, s-au provocat pe reţelele lor sociale şi s-au invitat unul pe celălalt la o confruntare fizică într-o cuşcă pentru a-şi etala cunoştinţele de arte marţiale, transmite joi AFP.

La puţin timp după ce Elon Musk a achiziţionat Twitter, Meta, compania mamă a Instagram şi Facebook şi-a anunţat intenţia de a lansa o platformă socială similară, bazată pe mesaje de tip text, care să rivalizeze direct cu Twitter.

De la acest anunţ, Elon Musk a postat mai multe mesaje pe Twitter împotriva lui Mark Zuckerberg.

Punctul culminant avea să fie atins în urmă cu câteva zile, când Elon Musk a postat următorul mesaj: „Sunt gata pentru o luptă în cuşcă lol”, făcând referire la cuştile în care se desfăşoară luptele de MMA.

Mark Zuckerberg, care este la rândul său un adept al artelor marţiale şi postează videoclipuri ale unor lupte, a răspuns miercuri pe Instagram cu o captură de ecran a mesajului lui Elon Musk însoţită de mesajul: „Trimite-mi locaţia”.

Acest schimb de mesaje a provocat o ploaie de reacţii pe reţelele sociale, precum şi pariuri cu privire la cine ar fi potenţialul învingător.

Reprezentanţi ai companiei Meta au confirmat autenticitatea mesajului lui Mark Zuckerberg.

Cei doi magnaţi se află în dezacord de ani de zile, având concepţii diferite asupra lumii, de la politică la inteligenţa artificială. Însă animozitatea dintre ei a crescut şi mai mult odată cu apariţia unui potenţial concurent direct pentru Twitter.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.