zambesc.com RSS Feed

Munca in strainatate – salarii 1500, 2000 euro, chiar 3000 de euro

Nu este o gluma si nici pacaleala, exista astfel de salarii in strainatate chiar si pentru romani. Despre ce este vorba: societate romaneasca cauta personal pentru montaj mobila in Italia. Nu se percep taxe, comisioane sau alte lucruri. Firma de recrutari cauta persoane serioase care sa fie dispuse sa munceasca in Italia la transportul si montajul mobilei.
munca in italia
Salarizarea dupa cum spune si titlul incepe de la 1500 de euro in mana pentru postul de ajutor si de la 2000 de euro pentru principal. Posturile sunt impartite in jumatate, adica cati principali, atatea posturi sunt si pentru ajutor. Cele doua sume sunt pentru inceput, salarile vor creste, iar postul de principal poate ajunge sa fie remunerat cu 3000 de euro in mana.

Conditii de angajare : varsta pana in 30 de ani, studii medii, permis categoria B, cazier curat. Acestea sunt conditiile de baza, evident candidatii vor trece prin cateva interviuri. Iar pe urma vor face un curs de pregatire gratuit. In ce va consta pregatirea :

– Curs practic de montaj mobila.
– Curs de limba italiana.

Dupa efectuarea cursului candidatii vor sustine un examen, cei care vor demonstra ca si-au insusit cunostintele predate vor pleca in Italia, unde timp de trei luni vor lucra de proba, evident vor fi platiti in aceasta perioada. Iar daca totul este in regula vor semna un contract pe 5 ani. Firma de recrutare asigura instalarea in Italia, nu se percep taxe, comisioane, cursul este gratuit si obligatoriu. In functie de nota luata la final candidatul va ocupa postul de principal sau ajutor.

Cursurile de pregatire se fac in Timisoara, prezenta este obligatotrie la toate orele. Durata de pregatire circa 3 luni, cursurile vor incepe peste circa doua saptamani. Cei interesati pentru munca in Italia pot gasi anuntul acestei companii pe principalele site-uri de recrutari, sau imi pot trimite mie pe mail CV -ul, astfel voi depune eu CV-urile. Adresa mea de mail o gasiti aici. Succes.

, , , , , ,
6 Comentarii
 1. Radu-Mihai :

  A zis pe data de 18 mai, 2014

  Uite cum si o firma „serioasa” discrimineaza pe baza de varsta; stiu e mai usor sa primesti doar CV-uri de la cei sub 30 de ani mai ales ca nu multa lume cunoaste legislatia si nu se prinde de ilegalitatea comisa de firma de recrutare.

 2. dePop :

  A zis pe data de 18 mai, 2014

  Firma este serioasa, e vorba de un grup care are mii de angajati. Personal mi se pare foarte ok sa stii conditiile dinainte si sa nu iti pierzi timpul. Puteau sa nu specifice acest lucru dar sa te respinga la interviu, pierdeai timpul aiurea.

 3. speedy.gonzales :

  A zis pe data de 18 mai, 2014

  acum sincer unul de 30-45 ani credeti ca nu poate face munca asta? sau au ajuns sa ii considere batrani si pe aia care au 30 ani?

 4. dePop :

  A zis pe data de 18 mai, 2014

  Se presupune ca cineva de 30-45 de ani are familie, copii si este mai greu sa se mute in Italia pentru cel putin 5 ani.

 5. Daniel :

  A zis pe data de 25 mai, 2014

  Da, dar vezi tu ca adevaratii meseriasi au peste varsta ceruta de firma respectiva. Oricat de bine ai invata in timpul acestui curs preliminar, e doar teorie banuiesc…iar practica?

 6. dePop :

  A zis pe data de 25 mai, 2014

  Daniel @

  Se face practica pe produsele cu care se va lucra, am inteles. La capitolul varsta am inteles ca mai nou se poate pana in maxim 35 de ani, depinde si de candidat.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*