Motocicleta zburatoare in curand pe piata

Nu e vorba de vreo jucarie sau vreun roman de succes, e vorba chiar de o motocicleta care va zbura. In februarie 2018 va fi lansata pe piata americana prima motocicleta zburatoare. Personal cred ca e vorba de un pas imens si sper sa aibe o evolutie mai rapida aceasta tehnologie decat o are internetul si telefonia mobila. Desi daca bine ma gandesc, o astfel de tehnologie va afecta multe afaceri mari. Pe de alta parte ar rezolva multe probleme fara sfarsit pe care le are Romania si tarile din lumea a treia..lipsa soselelor.


foto: Kitty Hawk

Compania care a facut anuntul este din San Francisco si se numeste Kitty Hawk. Motocicleta cu pricina se va putea conduce fara permis, asta la ei. la noi s-ar putea sa fie nevoie si de un brevet de pilot, ca pe la noi nimic nu e simplu. Ca si inspiratie se pare ca Star Wars a fost ,, scanteia”. Vehicolul cu pricina este o combinatie intre un jet ski si o motocicleta.

In sfarsit se vor rezolva si la noi cateva probleme..Cu siguranta insa vor aparea altele, daca acum te poti intalni cu cocalari doar in trafic, pe viitor sa ii vezi si de la fereastra dormitorului. Iar ,, celebrele” Omida si Mama lu’ Omida, chiar vor zbura pe maturi motorizate. Ce mai, o sa fim tara lu’ vajthat.

4 comments

  1. Probabil in primul an o sa coate ceva mai mult . Dar in 2-3 ani sigur vor fi accesibile. Principiul de funcționare e ca la bicicleta zburătoare inventata de un american in garaj.. costurile din ce imi aduc aminte foarte Ok. Practic nu costurile de producție sunt problema, ci unicitatea ofertei. Iar aceasta nu va dura mult..China sigur deja lucrează la ceva.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.