zambesc.com RSS Feed

Meseria la moda in Romania: Analist

Nu stiu daca ati observat dar in Romania una din cele mai la moda meserii este acea de analist. La orice dezbatere te-ai uitat vezi cel putin un analist. Isi da si el cu parerea.
Si am impresia ca pentru a ajunge analist nu iti trebuie nici un fel de studii.

Adica nu e ca si cum te duci sa dai examene pentru a deveni analist. Nu. Ori te autoproclami drept analist ori te proclama altii.
Si e o meserie misto. Apari pe la tv, trantesti cateva concluzii si gata. Daca peste 2-3 luni se nimeresc sa se adevearsca apari din nou la tv sa vada lumea cat de bun esti tu, si cum ai prevazut asta de cateva luni. Daca nu se adeveresc, nu e nici o problema. La cati analisti apar zilnic la tv, cine mai stie peste 2-3 luni ce a zis fiecare ?

Stie cineva unde se fac angajari pentru analisti?

, ,
2 Comentarii
  1. Vlad :

    A zis pe data de 15 decembrie, 2010

    Analistii sunt pretutindeni. Si asta in primu rand pentru ca traim intr-o tara de bagatori de seama, unde mai mult se „da din gura” decat sa se faca ceva concret.

  2. Cine nu e Project Manager sa ridice mana sus | Zambesc :

    A zis pe data de 14 ianuarie, 2011

    […] DOUA proiecte plus blogger. Nu stiu de nu se bat marile companii pe el. A uitat sa treaca ca e si analist ca il puneau astia in frunte la Microsoft.google_ad_client = "pub-7306330130593051"; /* 468×60, […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*