Cine nu e Project Manager sa ridice mana sus

Am vazut o moda acum pe internet, orice carnat care are si el un amarat de site trece mandru in CV Project Manager at www.unsitedecatatcucarevreausafaceubani.info. l-)
Si in general sunt siteuri varza, ce au continul copiat sau tradus din alte parti, facute in 15 minute folosind wordpress + un template gratis. Eventual cu care spameaza pe unde apuca.
Dar oamenii se recomanda cu mandrie Project Manager.

Citez dintr-un Cv de pe linkedin:

Current
Project Manager at ***.ro
Project Manager at ***.info
Blogger at ***.ro

Va dati seama ce valoare, Project Manager la DOUA proiecte plus blogger. Nu stiu de nu se bat marile companii pe el.
A uitat sa treaca ca (mai) e analist si il puneau astia in frunte la Microsoft.

6 comments

  1. E plina lumea de Project Manageri. Si nu numai in domeniul web. E mai „cool” sa spui ca esti Project Manager sau Asistent Project Manager atunci cand te intreaba lumea ce faci tu la munca. Nu de putine ori, se intampla ca nici cel care intreaba, nici cel care raspunde nu stiu cu ce se mananca postul asta. Sau poate ca multora le e greu sa spuna ce fac la munca, sau poate nu fac… cine mai stie… ­čśÇ
    Partea proasta este ca pe la interviuri mai sunt unii care ii cred sau unii care decid sa incerce cu ei… si atunci sa vezi ce treaba iese.

  2. Am facut si eu cateva site-uri in flash in special, dar nu ma consider deloc un Project Manager :))… Eu inca sunt la liceu, dar am un frate care tot pe partea de informatica lucreaza, iar cand s-a dus la angajare CV-ul a fost ultimul lucru la care s-au uitat aia… Ce-a ajuns si CV-ul asta…

  3. Dar cum lumea in care traim nu are repere prea bune este destul de greu sa faci pe unii sa spuna ce fac …
    Ca nici ei nu stiu ce e aia PM sau APM…
    iti dai imediat seama ca eu nevoie de putina distractie, deci hai sa le recomandam …hey people… distrati.va inainte de a spune ce sunteti…poate asa veti fi mai putin crispati.

  4. titlul de „project manager” are un buzzword – „manager”. de asta il cam foloseste toata lumea, fara sa stie exact ce presupune munca unui PM, care este rolul unui PM, sau cam care sunt responsabilitatile unuia. ca sa fiu si mai acida, un procent foarte mare dintre acesti asa-numiti „PM” nici macar nu au idee care ar fi definitia unui proiect.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.