zambesc.com RSS Feed

Marea vanzoleala

Cred ca astazi a fost cea mai aglomerata zi din an, din punct de vedere al traficului. Ce s-ar intampla daca ar fi asa zilnic? Ar trebui sa mutam scolile in afara oraselor si neaparat sa facem numar de parcari identic cu numarul de elevi.
Pentru profesori nu ar trebui locuri de parcare deoarece daca raman la aceleasi salarii nu isi vor permite sa alimenteze si asta in cazul celor care au masina dinainte de-a se angaja in invatamant ca restul nu isi pot permite decat maxim o bicicleta.
Pana la urma elevii vor cara profesorii cu masina, sau profesorii vor veni cu bicicleta iar elevii cu masini care mai de care, in functie de cat sunt de educati parintii acestora.

, ,
9 Comentarii
 1. un Dan :

  A zis pe data de 12 septembrie, 2011

  S-au prostit si parintii si copiii. Tin minte ca mergeam cu cheia de gat din clasa intai si nu m-au muscat cainii, nu m-a calcat masina, nu m-a violat nimeni. Acum parintii au devenit sclavii celor mici. Maine-poimaine ii vezi la Pro Tv taiati si batuti de copii ca nu le-au dat bani de club, benzina, femei…

 2. Radu :

  A zis pe data de 12 septembrie, 2011

  Daca stai in Bucuresti e clara treaba… Orasul are nevoie de o infrastructura noua…

 3. cosmin :

  A zis pe data de 12 septembrie, 2011

  Acum e la moda ca parintii sa isi duca la scoala copii cu masina de lux iar copilul lui mama si lui tata sa aiba cati mai multi euro in buzunar sa nu moara de foame,sa fie imbracat ultimul racnet si sa aiba un tel cu multi megapixeli in buzunar…

 4. Yamasha :

  A zis pe data de 12 septembrie, 2011

  corect, acum parintii duc la scoala copiii, pe vremea noastra ne duceam singuri ..dar na lumea evolueaza, nu inseamna ca evolueaza in bine..

 5. Anu :

  A zis pe data de 13 septembrie, 2011

  Ne duceam singuri ca erau alte vremuri. Cate masini circulau atunci? Acum daca te spinteca pe strada, nu sare nimeni.

 6. Dan :

  A zis pe data de 13 septembrie, 2011

  Deja e o fita sa iti duci copilul la scoala cu masina. Ar trebui sa se descurce si singur, chiar daca trebuie sa foloseasca un mijloc de transport in comun.

 7. mirela :

  A zis pe data de 13 septembrie, 2011

  Pe mine nu m-a dus nimeni cu masina la scoala si m-am dezvoltat normal. Inteleg cand scoala e intr-o localitate invecinata, dar cans locuiesti la 15 minte de scoala… Dimineata, in oras n-ai loc sa mergi, se fac blocaje… Pentru ca pisoiasul ala mic are piciorusele prea firave s-o ia la pas.

 8. Anu :

  A zis pe data de 14 septembrie, 2011

  Sa inteleg ca nimeni de aici nu are copii?

 9. relansat :

  A zis pe data de 22 noiembrie, 2011

  Incep baietii prin Iasi sa se aglomereze mai ceva ca in Bucuresti. Acolo macar soferii conduc ceva mai agresiv, la noi in schimb, e rupere …


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*