Mai nou cei de la Pro Tv merg pe varianta fara finalizare

Ultimile trei filme vazute la Pro Tv s-au incheat in aer, adica baietii s-au grabit sa inchida repede taraba. Si au venit cu alt film sau o reclama. Noroc ca dau filme pe care le-au mai dat de vreo cinci ori. Alfel erau peste doua ore pierdute :). Nu dureaza peste doua ore filmul, dar cu pachetul de reclame ce vine ca si garnitura, se trece de doua ore.

Mai pe romaneste la Pro Tv te hizlesti circa doua ore la niste reclame care se tot intrerup din cauza unui film, iar la final filmul este taiat si el. Ba chiar se intampla sa se termine la mijlocul unei fraze, personajul principal ramane ca la dentist. Ma intreb o fi chior proiectionistul de la Pro, sau o fi un tip chel care da la manivela si din cand in cand ii intra bretonul in ochi si de aici problemele astea. Sau poate aduna Maruta toate finalurile din filme si le da el pe toate in emisiunea lui ca sa creasca si el audienta.

In concluzie daca doriti sa va simtiti ca dupa o partida exceleta de amor, dar neterminata, pentru ca din diverse motive a trebuit sa sariti pe geam, vizionati un film la ProTv…tot fara finalizare se termina.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.