Mai exista placa de par ?

Nu am folosit si nici nu voi folosi vreodata o placa de par. Sincer pana ieri aveam impresia ca placa de par nu se mai fabrica de vreo 10-15 ani. Am crezut ca a fost inlocuita cu sandwich maker-ul. In copilaria mea din ce imi aduc aminte un astfel de aparat exista in casa dar nu aveam voie sa il ating, sau doamne ferste sa il folosesc, dezmembrez, imbunatatesc cu vreo idee de a mea. Era un fel de ,, sticla incendiara ”, iar ceva mai tarziu nu m-a mai interesat ce e, si la ce foloseste.

Ieri fiind la cumparaturi am asistat la o discutie intre doi disperati care aproape se certau in privinta alegerii cadourilor pentru iubitele lor probabil. E destul de ciudat sa auzi un tip ras in cap care tine un discurs care se vrea convingator despre o placa de par, iar la final sa adauge: cea mai buna placa de par este Remington…Ha, pai nene baga-te la vanzari, e pacat sa te irosesti asa. Iar cum calota glaciara se topeste eu zic ca ai sanse foarte mari sa vinzi niste zapada la locuitorii din zona. Sa nu mai vorbim de potentialul placilor de par, chiar daca e la moda parul scurt, e in super trend barba lunga. Asa poate o sa intelega si copiii de unde are Mos Craciun barba ondulata.

Revenind la placa de par mi se pare un obiect usor depasit. Adica stiam produsul un pic ,, agresiv”, prajea, parlea parul ce mai. Nu prea imi aduc aminte sa fi fost utilizat fara sa lase fum. Acum probabil sau mai degraba sigur sunt modele imbunatatite, altfel nu cred ca ar fi exista pe rafturile magazinelor. De net ce sa mai vorbim, spre surprinderea mea e plin netul de placi pentru par. Iar cat priveste cea mai buna placa de par se pare ca Remington ar fi cea preferata. Cu alte cuvinte cei doi tineri chiar stiau cu ce se ,, mananca ” cadoul pe care l-au cumparat.

Personal as fi mers totusi pe un sandwich maker, cu acesta sigur nu as da gres la capitolul cadou. Iar dincolo de acest aspect, e un cadou pe care l-as putea folosi si eu. Evident nu l-as folosi pentru par :).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.