Si chinezii cultiva produse Eco

Nu cred sa existe magazin care sa nu se laude cu cateva produse Eco sau Bio. Ce mai, e noul trend de ceva ani si sigur va mai fi. Cat de Eco sau Bio sunt produsele greu de verificat, imposibil. Un lucru e sigur costa mai mult, iar noi ,, dormim ” mai bine ca am mancat un mujdei din usturoi Eco. Azi am dat peste un usturoi Eco Made in China, o fi nu o fi Eco. Cert e ca si China s-a adaptat.

Ce m-a intrigat la usturoiul cu pricina,e ca are un avertisment care ne spune ca trebuie sa spalam bine usturoiul inainte de folosinta. Oricum il spalam, dar totusi ma gandesc ca averismentul nu e o vorba in vant. De regula primim doar jumatate de informatie, adica daca usturoiul Eco din China trebuie spalat, atunci usturoiul de ,, rand ” din China ar putea sa fie de-a dreptul radioactiv, ii atasezi o boxa si prinzi discutiile rusilor cu chinezii :).

In fine, nu te poti baza pe nimic. Ideea e ca indiferent de unde cumparati usturoiul nu il puteti gati nespalat cum face Jamie Oliver decat daca il cultivati in gradina. Ceea ce e imposibil nu mai avem seminte de usturoi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.