Mafiot celebru dat de gol de pudelul sau

Dupa luni de cautari, un sef al mafiei napolitane a fost arestat de politie, datorita ajutorului nepretuit al… unui caniche, potrivit presei italiene.

Seful Camorrei, Luigi Cacciapuoti, era fugar de luni de zile. El fusese condamnat la 15 ani de inchisoare in februarie anul trecut. Politia banuia ca acesta se ascunde in zona Villaricca, in nordul orasului Napoli, dar nu a reusit sa il prinda. Cel putin nu pana acum.

Dupa cum a relatat presa italiana, carabinierii continuau cautarile in zona vineri, cand unul dintre ei a observat un pudel care se uita pe fereastra unei case. Acesta a fost un indiciu valoros, deoarece ofiterii stiau ca micul caine alb apartinea unei femei din cercul intim al lui Luigi Cacciapuoti.

Trimis inapoi la inchisoare

In cel mai scurt timp, carabinierii au inconjurat casa si l-au arestat pe seful mafiei care citea un ziar langa piscina sa. Barbatul de 60 de ani a fost arestat fara a opune rezistenta.

Luigi Cacciapuoti a fost apoi trimis inapoi la inchisoare. Prietena lui, stapana cainelui, a fost de asemenea incarcerata, fiind acuzat de complicitate. Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu catelul, eroul involuntar al zilei.

MM

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.