La Vodafone domneste corectitudinea

Cand am descoperit-o pe cea mai norocoasa persoana din Romania, imediat s-a aprins un beculet *-:) si mi-am spus ca ceva nu e in regula. Totusi, ca sa dorm linistit noaptea, le-am scris un email celor de la Vodafone sa ii intreb despre corectitudinea concursului organizat de ei. Raspunsul a venit foarte rapid si astfel am aflat ca „informatiile existente pe site-ul www.vodafone.ro, la sectiunea concurs „Un Golf pe zi, zi dupa zi”, sunt reale, lista castigatorilor nefiind alterata de factori externi” plus alte abureli pe acolo.
Iar eu, naiv ce sunt, aproape ca i-am crezut. 😐

Noroc ca mi-am adus aminte cum, de vreo 2-3 luni, Vodafone imi tot greseste factura. Mai mult, chiar i-am sunat sa rezolvam „problema”, au zis ca se rezolva si … degeaba. Inca mai primesc cadouri de la Vodafone.

Si atunci cum sa mai cred eu ca, din cateva extrageri, de 3 ori a iesit acceasi persoana ? 😕 Cum sa mai cred ca eu ca softul care genereaza extragerile e „fara erori” cand sistemul lor de facturare mai da rateuri.
Si nici macar nu sunt in stare sa il repare cand le-am comunicat excat de unde e problema. [-(

Asa ca puneti mana pe cel mai apropiat telefon conectat in reteaua Vodafone si trimiteti un mesaj cu textul „DA” la numarul de telefon 100 (fiecare sms costa un 1 euro).
Ati putea castiga un Golf. 😉

7 comments

 1. Dragilor, nu este nici un fel de manareala ( suntem noi paranoici)…..este vorba de sanse.
  Pentru fiecare sms trimis primesti 10 puncte (sanse) de a castiga. cu cat mai multe sms-uri trimise cu atat mai multe puncte acumulate si cu atat mai multe sanse de castig.
  Daca spre exemplu exista o palarie cu biletele de unde se extrage castigatorul si sunt 100 de participati . 99 dintre ei au in urna cate 1bilet, iar unul are 100 de biletele. care este probabilitatea sa ii iasa celui cu 100 de bilete fata de cel ce are 1 bilet.

 2. Asta asa e, insa daca te gandesti putin cate sms-uri se trimit din toata tara, ca sa castige de 3 (din 8-9 extrageri) ori aceasi persoana … e prea mare coincidenta. 😛
  Sau bine, poate a trimis ca maniaca 10.000 SMS-uri. 😀

 3. Pentru ca in fiecare luna „uita” sa adauge la factura si taxa pentru domeniu (2,62 euro).

  Bine, pe mine nu ma deranjeaza ca imi fac cadouri, ziceam doar asa ca fapt divers. 😉

 4. Oameni buni, se invart bani seriosi in asa ceva, adica sunt oameni care baga cateva mii de euro lunar in concursul asta, am pe cineva care lucreaza la dealerul de masini de unde sunt livrate, sunt cam 30 de mii de euro una.deci consider un profit serios sa bagi 5000 de euro
  ,plus ca sansele se aduna,asa ca, nu e neaparat vorba de manareala, si Andrei, cum ti-ai dat seama ca ti-au gresit factura?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.