zambesc.com RSS Feed

La Timisoara hotii au pozele pe stalpi

E posibil ca in curand sa apara o noua moda la nivel national, ideea pleaca de la Timisoara. De ceva zile in anumite zone ale orasului au aparut cateva afise care prezinta un personaj care se pare a sterpelit ceva. Pagubitul din razbunare sau poate ca preventie a hotarat sa puna pe stalpi o poza cu cel pe care il acuza de furt. Nu stiu cum si ce s-a intamplat. Pot decat sa presupun ca e vorba de un furt de buzunare la care victima nu a avut curaj sa riposteze. In schimb s-a mai intalnit cu hotul si asa a facut o poza.

poza hot timisoara

Din ce imi dau seama nu e tocmai legal sa pui poza cu cineva pe un stalp si sa spui ca acesta e un hot, dar pe de alta parte admir un astfel de gest. Poate asa se va intampla ceva, varianta sa prinzi hotul si sa il duci tu la politie nu prea tine in cele mai multe cazuri. Cu poza pe stalp macar stim de cine sa ne ferim.

Pana la urmatoarea campanie electorala putem noi sa facem afisaj cu hotii, ca la campania electorala intra categoria grea de hoti care isi fac ei singuri afisajul.

, , , ,
Un Comentariu
  1. Mihail :

    A zis pe data de 9 februarie, 2014

    La că-ți au ieșit din pușcărie acuma nu o sa ne ajungă stâlpi sa le punem pozele


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*