zambesc.com RSS Feed

La Timisoara calatorii fara bilet vor fi impuscati

Daca te nimeresti prin Timisoara si vrei sa te plimbi cu tramvaiul ar fi bine sa te gandesti de doua ori. Pentru siguranta ta ar trebui sa iti faci abonament si sa iti iei si un bilet de calatorie, nu se stie cand iti pierzi abonamentul. Sau mergi pe jos daca nu cumva vrei sa fii impuscat. Regia de Transport Timisoara anunta ca intentioneaza sa militarizeze controlorii. Adica uniforma, pistoale, bastoane si tot calabalacul ce se poate gasi si in masina unuia cu ceafa groasa care asculta manele la maxim. Nu stiu de unde vor face rost si de personal adecvat, desi daca ma gandesc bine luptatorii prorusi din Ucraina ar putea fi disponibili avand in vedere ca pe la ei e armistitiu.

Ca sa fie tacamul complet eu propun sa fie cumparate si cateva taburi, nu se stie cand un pensionar fara bilet o tuleste din fata controlorilor. E greu sa alergi dupa vreo pensionara schioapa si in carje. Plus de asta tabul este unul din vehiculele ce sigur poate circula pe toate strazile din Timisoara. Ar mai trebui si cativa controlori calare, acestia sa aibe cate un buzdugan, sabie si lasou in dotare. Si se vor plimba pe cai in interiorul tramvaielor, vor fi versiunea pentru calatori cu vesta anti glont. Echipa de controlori mai poate fi completata cu cativa mineri, ca tot nu au de lucru. Minerii vor fi echipati standard, adica tarnacop, bara de metal, coada de lopata si poza lu’ Iliescu. Acestia se vor ocupa exclusiv de studenti. Si asa nimeni nu va scapa de controlorii RATT.

Eu zic ca ideea celor de la Regia de Transport Timisoara este fabuloasa, ar putea sa extinda activitatea controlorilor si pentru cei care calatoresc cu taxiul. Acestia ar putea fi opriti cu un aruncator de flacari, pe motiv ca nu au sapca potrivita.

Asteptam turistii, ca doar vrem sa fim oras european.

, , , , ,
4 Comentarii
 1. Mircea :

  A zis pe data de 27 martie, 2015

  Fara gluma, unii ar merita câteva picioare in fund. In general fara bilet circula mai toți bronzatii. Si multi dintre ei put de iti rup nasul .

 2. dePop :

  A zis pe data de 27 martie, 2015

  Ai perfecta dreptate, insa nici varianta dorita de Regia de Transport Timisoara nu e una potrivita. Nu se poate sa inarmezi ( nici chiar cu pistol cu bile ) un absolvent de profesionala care detine recordul la inghitit orice este lichid. De la vopsele la alcool sanitar. Nu vreau sa jignesc controlorii, dar cam pe aici se ,,plimba” mare parte din ei.

 3. Marius :

  A zis pe data de 30 martie, 2015

  Veniti in Ploiesti. E transportul in comun gratuit. happy

 4. ice :

  A zis pe data de 30 martie, 2015

  laughing ar trebuie o camera 360 cu un mini-gun conectat, ai la dispozitie 3minute in a taxa biletul sa va trage mini-gunullaughing)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*