L-am vazut pe Andy Garcia

Sambata am avut un drum prin Bucuresti, fiind un bun prilej de-a vizita zona istorica a capitalei. Un plan mai vechi de-a vizita peticul ramas din micul Paris. Mi-a placut ceea ce am vazut, mai este de lucru la fatade si toate cele dar per ansamblu este o locatie frumoasa si cu mult potential turistic. Un minus pentru zona ar fi lipsa cosurilor pentru gunoi, a trebuit sa ma plimb cu paharul din care am baut braga circa 5 minute pentru a gasi un cos de gunoi.

Terasele arata foarte bine, totul e cochet si majoritatea te trimit undeva in urma cu 100 sau chiar mai multi ani. Am mancat la un restaurant turcesc, totul a fost ok, mai putin pretul undeva peste 40 de lei o gustare , precum si gustul mancarii………..sau poate nu aveam papilele gustative potrivite la mine. La plecarea din centru vechi al Bucurestiului surpriza chiar in fata noastra, adica a mea si a celor cativa prieteni cu care eram, Andy Garcia coboara din masina si urca scarile intrand intr-o cladire.

Pana sa ne dezmeticim, aparate foto, etc…doua ” dulapuri” cu urechi ne blocheaza calea….Asta a fost, am ramas cu imaginea doar pe retina. In cateva cuvinte, actorul arata bine, poate usor mai implinit decat in filme. Pana la urma era mai interesant daca o vedeam Sharon Stone….

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.