zambesc.com RSS Feed

L-am vazut pe Andy Garcia

Sambata am avut un drum prin Bucuresti, fiind un bun prilej de-a vizita zona istorica a capitalei. Un plan mai vechi de-a vizita peticul ramas din micul Paris. Mi-a placut ceea ce am vazut, mai este de lucru la fatade si toate cele dar per ansamblu este o locatie frumoasa si cu mult potential turistic. Un minus pentru zona ar fi lipsa cosurilor pentru gunoi, a trebuit sa ma plimb cu paharul din care am baut braga circa 5 minute pentru a gasi un cos de gunoi.

Terasele arata foarte bine, totul e cochet si majoritatea te trimit undeva in urma cu 100 sau chiar mai multi ani. Am mancat la un restaurant turcesc, totul a fost ok, mai putin pretul undeva peste 40 de lei o gustare , precum si gustul mancarii………..sau poate nu aveam papilele gustative potrivite la mine. La plecarea din centru vechi al Bucurestiului surpriza chiar in fata noastra, adica a mea si a celor cativa prieteni cu care eram, Andy Garcia coboara din masina si urca scarile intrand intr-o cladire.

Pana sa ne dezmeticim, aparate foto, etc…doua ” dulapuri” cu urechi ne blocheaza calea….Asta a fost, am ramas cu imaginea doar pe retina. In cateva cuvinte, actorul arata bine, poate usor mai implinit decat in filme. Pana la urma era mai interesant daca o vedeam Sharon Stone….

, ,
2 Comentarii
  1. Ana- :

    A zis pe data de 30 august, 2012

    cu ce ocazie e Any Garcia pe la noi? new movie shooting in Ro? happy

  2. Laurentiu :

    A zis pe data de 3 septembrie, 2012

    @ Ana: da…s-a filmat pe centru vechi saptamana trecuta daca nu ma insel..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*