Jaf la drumul mare

Nu stiu daca drumul intre Arad si Oradea poate fi numit ,, drum mare”, dar de un singur lucru sunt sigur. Aceasta sosea pe alocuri a fost jefuita. Nu va speriati nu au disparut lanturile si bratarile soselei, caci nici nu avea asa ceva, ceea ce am remarcat eu se refera la faptul ca in locurile unde soseaua a fost refacuta, aceasta e mai ingusta cu jumatate de metru sau chiar un metru pe sensul de mers.

E posibil sa ma insel eu, si sa nu stiu de vreo directiva UE care sa spuna ca soselele noi trebuie sa fie mai inguste decat cele vechi. Desi pe afara, in alte tari nu am vazut asa ceva. Pana la urma daca tot continuam asa vom ajunge sa avem trotuar intre Arad si Oradea, nu de alta dar unde se vor mai plimba cei care asfalteaza cu bolizii luati de pe urma asfaltarilor?

14 comments

  1. Acesti „asfaltatori” nu prea dau atentie calitatii lucrarilor care le executa. Profita de faptul ca nu se efectueaza receptii exigente la lucrarile efectuate.

  2. In cativa ani o sa avem pista de biciclete :)) atat ingusteaza astia asfatul de nu mai incapi nici cu motocicleta pe el! Rusine!

  3. Ce sa faca si ei mai ciupesc de ici de colo sa mai faca fiecare cate o mica avere si sa mai urce cate un loc in top 300!

  4. Iti dai seama ce inseamna financiar sa iei 1 metru din asfalt, o groaza de bani si asta pe langa banii care oricum ii incaseaza. Cei ce castiga licitatia pentru o astfel de lucrare sunt mai bucurosi si mai castigati decat daca castigau la loto potul cel mare.

  5. Daca faci un calcul simplu, 1m la o distanta de 100 de km, oare cati bani au bagat in buzunare?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.