Intrebari fara raspuns sau top enigme romanesti

Inca din copilarie imi storceam creierii sa aflu anumite raspunsuri, in marea lor majoritate le-am aflat ceva mai tarziu. Intrebarile mele erau banale, de genul: Mos Cracaciun are tata, dar bunic ? De ce sta barza intr-un picior ? Cum de aduce barza copii si iarna?..etc..Lista era interminabila. Pana la urma am primit raspuns la mai toate intrebarile. Dar totusi exista intrebari la care nu am nici acum raspuns…. una din aceste intrebari am tot incercat sa o ,, alung ” din mintea mea, insa nu se poate, revine ori de cate ori ma uit la stiri si vad un anume personaj.

Nu reusesc nicicum sa imi explic cum de este posibil ca un individ ca Marian Vanghelie sa fie ales ca primar, si nu o data ci de mai multe ori. Un individ fara scoala, fara maniere, fara cultura, ba chiar si fara vocabular, un ratacit din toate punctele de vedere. Este totusi primar in anul 2013, si nu este primar la Cucuietii din deal ci tocmai la Bucuresti.

Personal nu gasesc nicio explicatie logica, sa fie oare cei care l-au votat la fel de prosti ?…Da, stiu, e o jignire, dar nu reusesc sa gasesc o alta explicatie. Pana si enigma piramidelor a fost explicata, dar cauzele care l-au dus la primarie pe dl. ,, care este ” ma indoiesc ca vor putea fi explicate vreodata.

Imi este imposibil sa inteleg, initial am crezut ca ziaristii au creat acest personaj, insa in realitate situatia e mai crunta, omul e sub orice critica. Nu il poti asemana nici cu Pacala, nici cu Tandala..e mai degaraba o versiune de Bula prost dar care are impresia ca e foarte destept.

Astept ca Discovery sau History Channel sa desluseasca enigma acestei atractii intre alegatori si monumentul de prostie. In opinia mea cazul ar trebui trecut la enigmele lumii moderne.

One comment

  1. Ai uitat in ce tara traiesti?
    Cand s-au ales la noi primarii pe baza culturii? ­čÖé

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.